MYST

MYST
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
65%
Spelers kruipen in de huid van een niet nader genoemde persoon bekend als de vreemdeling, die aan de overkant van een ongewoon boek met de titel “Myst” struikelt. The Stranger leest het boek en ontdekt een gedetailleerde beschrijving van een eiland wereld genaamd Myst. Het plaatsen van zijn hand op de laatste pagina wordt de Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Spelers kruipen in de huid van een niet nader genoemde persoon bekend als de vreemdeling, die aan de overkant van een ongewoon boek met de titel “Myst” struikelt. The Stranger leest het boek en ontdekt een gedetailleerde beschrijving van een eiland wereld genaamd Myst. Het plaatsen van zijn hand op de laatste pagina wordt de Stranger weggevoerd naar de wereld beschreven, en is achter met geen andere keuze dan om het eiland te verkennen. Myst bevat een bibliotheek waar twee extra boeken te vinden, gekleurde rood en blauw. Deze boeken zijn valkuilen die Sirrus en Achenar te houden, de zonen van Atrus, die ooit leefde op Myst eiland met zijn vrouw Catherine. Atrus schrijft speciaal “linking boeken” dat mensen het transport naar de werelden, of “Middeleeuwen”, dat de boeken beschrijven. Van de panelen van hun boeken, Sirrus en Achenar vertellen de vreemdeling, die Atrus is dood; elke broer beweert dat de andere voor de dood van hun vader, evenals de vernietiging van een groot deel van de bibliotheek Atrus. Beide pleiten voor de Stranger om hen te helpen ontsnappen. Echter, zijn de boeken ontbreekt een aantal pagina’s, waardoor de boodschappen van de zonen ‘in eerste instantie onduidelijk en doorzeefd met statische.

Zoals de Stranger blijft het eiland te verkennen, boeken die linken naar meer Middeleeuwen ontdekt verborgen achter complexe mechanismen en puzzels. De vreemdeling moet elke Age bezoeken, vinden de rode en blauwe pagina’s er verborgen, en terug te keren naar Myst Island. Deze kan vervolgens in het overeenkomstige boeken worden geplaatst. Als de vreemdeling voegt meer pagina’s aan deze boeken, kunnen de broers meer duidelijk spreken. Na het verzamelen van vier pagina’s, kan de broers duidelijk genoeg praat met de Stranger waar de vijfde pagina is verborgen vertellen. Als de vreemdeling geeft ofwel broer hun vijfde pagina, zullen ze vrij zijn. De vreemdeling is vertrokken met een keuze om te helpen Sirrus, Achenar, of geen van beide.

Sirius en Achenar smeken de vreemdeling niet om de groene boek dat wordt opgeslagen in dezelfde locatie als de laatste pagina’s te raken. Zij beweren dat het een boek is als hun eigen, dat wil het Stranger val. In waarheid, het leidt tot D’ni, waar Atrus wordt gevangen. Wanneer het boek wordt geopend, Atrus vraagt ​​de vreemdeling om hem een ​​laatste pagina die is verborgen op Myst Island te brengen; zonder dat, kan hij zijn zonen niet het gerecht te brengen. Het spel heeft verschillende eindes, afhankelijk van de acties van de speler. Het geven ofwel Sirrus of Achenar de laatste pagina van hun boek zorgt ervoor dat de Stranger naar plaatsen te schakelen met de zoon, het verlaten van de speler gevangen in het boek Gevangenis. Linken naar D’ni zonder de pagina Atrus vraagt ​​verlaat de Stranger en Atrus gevangen op D’ni. Linken naar D’ni met de pagina kunt Atrus aan zijn Myst boek te voltooien en terug te keren naar het eiland. Bij terugkeer naar de bibliotheek, de speler vindt de rode en blauwe boeken gegaan, en brandplekken op de planken waar ze gebruikt worden.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 530

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter