Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Introductie

Grand Theft Auto: Liberty City Stories is een open world action-adventure game.

Het spel werd ontwikkeld door Rockstar North, Rockstar Leeds en werd uitgegeven door Rockstar Games.

Op 24 oktober 2005 werd het spel uitgegeven.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation Portable en PlayStation Network.

Gameplay

Liberty City ’s layout is grotendeels vergelijkbaar met Grand Theft Auto III, terwijl het bevat ook elementen gevonden in Grand Theft Auto III ’s opvolgers , zoals meer binnenshuis , kleding veranderingen, en motorfietsen. Daarnaast is in overeenstemming met recente Grand Theft Auto games, de speler heeft meer flexibiliteit in termen van de camera bewegen voor het bekijken van de omgeving (Grand Theft Auto III is merkbaar beperkt in dat opzicht). Dingen die worden weggelaten uit dit spel zijn de mogelijkheid om te klimmen en de mogelijkheid om te zwemmen – contact met diepe watermassa’s is direct fataal in dit spel . De totale zandbak speeltoestellen, als het is gebaseerd op de originele Liberty City lay-out, is aanzienlijk kleiner dan die van San Andreas.

Daarnaast worden motorfietsen toegestaan ​​in de stad tijdens dit spel, zoals eerder uitgebrachte games (later in de Grand Theft Auto universum chronologie) hoeft dit niet toestaan. De officiële Liberty City Stories website blijkt dat brommers werden verboden door het begin van de 21e eeuw, als gevolg van een openbaar ordonnantie ondersteund door de Maibatsu Corporation (die de over-sized Maibatsu Monstrosity SUV in Grand Theft Auto III op de markt gebracht en de Vincent sedan in Grand Diefstal Auto IV) het gebruik van de auto in de stad promoten. Hoewel vliegtuigen kan worden gevonden in Vice City en San Andreas, kan bruikbare vliegtuigen niet worden gevonden in Liberty City Stories. Echter, beide games hebben bruikbare helikopters.

De PSP-versie van Liberty City heeft een multiplayer-modus, voor maximaal zes spelers via WiFi ad-hoc modus (hetzelfde gebied). Het spel bevat zeven takken van draadloze multiplayer gaming, waarin verschillende voetgangers en karakter modellen uit de single player mode avatars. Deze multiplayer modes werden in de PS2-versie verwijderd.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 530

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter