Dreamfall Chapters: The Longest Journey

Dreamfall Chapters: The Longest Journey
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
74.4%
Net als de vorige games in de serie, is Dreamfall Chapters ingesteld in twee parallelle werelden: Stark, een dystopische visie van de Aarde in 2220 CE, en Arcadia, zijn magische fantasie tegenhanger. Heeft geleden, de katastrofisch Sluiten in de nasleep van de originele The Longest Journey in 2209, is de maatschappij in Stark nu afbrokkelende, Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Net als de vorige games in de serie, is Dreamfall Chapters ingesteld in twee parallelle werelden: Stark, een dystopische visie van de Aarde in 2220 CE, en Arcadia, zijn magische fantasie tegenhanger. Heeft geleden, de katastrofisch Sluiten in de nasleep van de originele The Longest Journey in 2209, is de maatschappij in Stark nu afbrokkelende, als miljarden mensen verslaafd raken aan “Dreamachines”, een lucide droom, een uitvinding van de WatiCorp bedrijf. Ondertussen, in Arcadia, de schurkachtige Azadi Rijk consolideert zijn macht weer, terwijl hun toren in Marcuria “blijft dromen te oogsten”.

In de proloog, anti-Azadi guerrilla’s in Arcadia betalen hun laatste eer aan hun overleden leider, April Ryan. De scène snijdt dan aan het Huis van alle werelden, waar een vrouw aan het bevallen is. De baby, geopenbaard aan zijn vernoemd Saga, verschijnt weer op het einde van Boek Eén, het ontmoeten van een geest die haar “zuster-dochter” noemt en belooft haar te bewaken.

Het spel juiste opent enkele maanden na het sluiten van Dreamfall, waar Zoë Castillo blootgesteld de samenzwering achter de Dreamachines, maar slaagde er niet om hun vrijlating aan het publiek te voorkomen en werd verraden en achtergelaten in een coma. Haar bewustzijn en die van de vele Dreamachine verslaafden zijn nu gevangen in de buitenaardse rijk van “Storytime”, waar Zoë gebruikt haar droom-controlerende bevoegdheden om anderen te helpen ontsnappen aan hun nachtmerries. Herkennen van haar inspanningen als onvoldoende, lost ze te vinden en confronteren de oorzaak van de nachtmerries en slaagt erin om zichzelf te wekken in de echte wereld, maar verliest alle herinneringen sinds haar eerste gebruik van een Dreamachine prototype. Vervreemd van haar vader, verhuist ze naar Europolis (een dystopische megapolis die het grootste deel van Midden- en West-Europa) om een ​​nieuw leven te beginnen, rekindling haar relatie met Reza Temiz en vrijwilligerswerk als politiek activist. Ze bezoekt een therapeut om haar herinneringen te herstellen, maar het mocht niet baten. Al die tijd, schimmige krachten te observeren haar van een afstand.

Ondertussen in Arcadia, Kian Alvane, een elite Azadi soldaat gevangen gezet wegens hoogverraad, leert dat hij te standrechtelijk worden geëxecuteerd in een paar uur, maar het verzet, op zoek naar hem te werven, ensceneert een gevangenis oproer en breekt hem uit. Zorgen over deze ontwikkeling, Zuster Sahya, de Azadi gouverneur van Marcuria, bestellingen Commander Vamon te vinden en hem te doden voordat hij een getuigenis kan leveren aan een Azadi keizerin momenteel op haar weg naar Marcuria.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 436

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter