Pokemon X and Y

Pokemon X and Y
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
63.8%
Net zoals bij de vorige Pokémon-spellen, X en Y beide volgen een lineaire verhaallijn; de belangrijkste gebeurtenissen in een vaste volgorde. De hoofdpersoon van Pokémon X en Y is een jonge tiener die net was verhuisd naar Vaniville Town, die, samen met zijn of haar vrienden; Shauna, Calem / Serena, Tierno, en Trevor, uiteengezet op Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Net zoals bij de vorige Pokémon-spellen, X en Y beide volgen een lineaire verhaallijn; de belangrijkste gebeurtenissen in een vaste volgorde. De hoofdpersoon van Pokémon X en Y is een jonge tiener die net was verhuisd naar Vaniville Town, die, samen met zijn of haar vrienden; Shauna, Calem / Serena, Tierno, en Trevor, uiteengezet op een reis door de Kalos om Pokémon meester te worden. Aan het begin van de games, de speler kiest ofwel Chespin, Fennekin, of Froakie als hun starter Pokémon van een van hun vrienden, later ontvangen ofwel Bulbasaur, Charmander of Squirtle, van de Kalos Gewest toonaangevende wetenschapper Professor Sycamore. Primaire doel van de speler is om de acht Gym Badges van Kalos te krijgen en uiteindelijk daag de Elite Four van de Pokémon League, en zijn kampioen, om het spel te winnen. Belemmeren hun weg is de schurkachtige Team Flare (フ レ ア 団 Furea-dan), waarvan de doelstellingen in eerste instantie lijkt te zijn gericht op het maken van geld off van Pokémon, maar het is later gebleken dat hun verlangen naar schoonheid strekt zich uit over de hele wereld en ze willen wegvagen mensheid en beschaving om de planeet in zijn ongerepte en prachtige staat te houden. Daartoe Team Flare zoekt de Mega Stones hun geheim en Xerneas (X) / Yveltal (Y) te begrijpen om een ​​wapen macht om hun doel te bereiken. Ook betrokken is de mysterieuze man AZ, wie Team Flare ziet als instrument voor hun plannen.

Nadat hij kampioen, kan de speler deelnemen aan de Slag Maison, die de plaats van de vorige games ‘Battle Towers en Battle Subways. Spelers kunnen ook op zoek gaan naar de verborgen Mega Stones, alleen beschikbaar op een bepaald moment van de dag. Een andere kant zoektocht gaat het karakter Looker, oorspronkelijk geïntroduceerd in Pokémon Platinum, met de speler het bijstaan ​​van de man in het onderzoek naar een reeks van mysteries rond Lumiose City.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 153

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter