Mirror’s Edge

Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
75.4%
Faith, na het voltooien van een levering aan collega-Runner Celeste, verneemt dat haar zus Kate kan worden in de problemen op het kantoor van paus. Als ze aankomt, vindt ze Kate stond naast Pope’s lichaam, dringen ze werd beschuldigd van moord en het aanvragen van Faith om de oorzaak te ontdekken. Faith vindt een papiertje Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Faith, na het voltooien van een levering aan collega-Runner Celeste, verneemt dat haar zus Kate kan worden in de problemen op het kantoor van paus. Als ze aankomt, vindt ze Kate stond naast Pope’s lichaam, dringen ze werd beschuldigd van moord en het aanvragen van Faith om de oorzaak te ontdekken. Faith vindt een papiertje met de naam “Icarus” op het in Pope’s hand. Kate weigert te vluchten met Faith, zegt dat het zou alleen maar haar blik schuldig, en is arrested.From een ​​voormalig Runner, Jacknife, Faith leert dat de paus het hoofd van de beveiliging, de voormalige worstelaar Travis “Ropeburn” Burfield, kan worden aangesloten op paus moord. Faith ontmoet Lt. Miller, bij Kate’s opdracht, nipt arrestatie te vermijden. Op het kantoor van Ropeburn’s, ze hoort hem opzetten van een vergadering op een nieuwe plaats in het centrum. Tijdens de vergadering, Ropeburn ontdekt aanwezigheid Faith’s en valt haar, maar Faith de overhand krijgt en gooit hem van het dak af. Zoals hij is opknoping boven een lange druppel, probeert ze te ondervragen Ropeburn, maar voordat hij iets kan onthullen dat hij wordt vermoord door een onbekende moordenaar.

Bij gebrek aan andere kabels, Faith onderzoekt het beveiligingsbedrijf dat is begonnen met het helpen van de politie in hun hardhandige optreden van Runners. Ze vindt ze achter “Project Icarus”, een programma dat is ontworpen om hun krachten te trainen in parkour stijl te verzetten tegen de Runners, waardoor ze de mogelijkheid om te jagen naar beneden en de Runners te elimineren. Faith volgt het spoor van Ropeburn’s moordenaar om een ​​boot in de haven; na het achtervolgen van de onbekende persoon, Faith ontdekt de moordenaar is eigenlijk Celeste, die samenspant met Project Icarus om zich veilig te houden, en Celeste waarschuwt Faith om hetzelfde te overwegen. De komst van de politie laat Celeste te ontsnappen.

Met Kate veroordeeld voor paus moord, Merc van plan een manier voor het Faith aan de politie konvooi transport van haar naar de gevangenis hinderlaag, en Faith helpt om gratis Kate. Ze geeft Kate haar comms eenheid die zij en Merc gebruiken en vertelt haar dat hij haar terug naar zijn schuilplaats zal begeleiden. Wanneer Faith keert terug naar de schuilplaats, vindt ze het in puin, met Merc sterven en Kate heroverd. In zijn laatste woorden, Merc vertelt Faith dat Kate is nu op de Shard, die kantoor Burgemeester Callaghan’s bevat en de servers die bewakingssystemen van de stad lopen. Met Miller’s hulp, Faith is in staat om de burgemeester kabinetten voeren, het vernietigen van veel van de servers om de toegang tot het dak te krijgen. Op het dak, ze vindt Kate onder schot gehouden door Jacknife. Jacknife onthult dat hij ook deel uitmaakt van Project Icarus, en is onderdeel van het plan al die tijd aan de Runners lokken uit zijn schuilplaats. Wanneer Jacknife probeert Kate nemen op een wachtlijst helikopter, Faith springt op voordat het kan vertrekken, kloppen Jacknife uit de helikopter naar zijn dood te vallen, maar ook beschadiging van de helikopter in het proces. Faith helpt Kate om veilig van de dalende helikopter te ontsnappen.

Tijdens de aftiteling, de berichten in de media dat de acties Faith’s hebben slechts diende te intensiveren Project Icarus, en Faith en Kate zijn nog steeds wilde voor paus moord. Echter, met het toezicht op de infrastructuur beschadigd, de bevolking wordt gewaarschuwd om te voorkomen dat het gebruik van elektronische middelen van communicatie, totdat hun “veiligheid” wordt hersteld, met de locatie van Faith en Kate blijven onbekend.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter