The Legend of Zelda: Four Swords Adventures

The Legend of Zelda: Four Swords Adventures
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
58.4%
The Legend of Zelda: Four Swords Adventures, uitgebracht als The Legend of Zelda: Four Swords +  in Japan, is de elfde aflevering van Nintendo ’s The Legend of Zelda-serie . Het werd uitgebracht voor de Nintendo GameCube in Japan op 18 maart 2004; in Noord Amerika op 7 juni 2004; in Europa op 7 januari Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

The Legend of Zelda: Four Swords Adventures, uitgebracht als The Legend of Zelda: Four Swords +  in Japan, is de elfde aflevering van Nintendo ’s The Legend of Zelda-serie . Het werd uitgebracht voor de Nintendo GameCube in Japan op 18 maart 2004; in Noord Amerika op 7 juni 2004; in Europa op 7 januari 2005; en in Australië op 7 april 2005. De Game Boy Advance handheld game console kan worden gebruikt als controller bij gebruik van deNintendo GameCube Game Boy Advance-snoer gebundeld met het spel in Noord-Amerika en Europa. Het spel is de enige in de serie die niet kunnen worden afgespeeld op de huidige generatie consoles van Nintendo.

Het spel neemt Link op avontuur om de vrede te herstellen Hyrule na het leren dat een kwade tegenhanger van zichzelf, Shadow Link , is gemaakt. Four Swords Adventures werd beschouwd als de 48e-beste spel ooit op een Nintendo-systeem gemaakt door Nintendo Kracht , en ontving geaggregeerd 86 van 100 uitMetacritic . Het is ook de op twee na best verkochte spel van juni 2004 in Noord-Amerika, met 155.000 eenheden, en is sindsdien verkocht 250.000 exemplaren. Ook verkocht 127.000 eenheden in Japan.

De belangrijkste wijze van Four Swords Adventures is “Hyrulean Adventure”, een episodische, coöperatieve multiplayer aanpassing van conventionele The Legend of Zelda gameplay. “Shadow Battle” is een competitieve multiplayer battle mode. “Navi Trackers”, alleen aanwezig in de Japanse versie van het spel (en kort weergegeven op de E3 voor de Amerikaanse release), is een multiplayer stempel rally race.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 555

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter