Splinter Cell: Blacklist

Splinter Cell: Blacklist
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
65.8%
Het spel speelt zich af in een third-person perspectief, zodat het karakter model zichtbaar is. Er is voice integratie met Xbox 360 Kinect perifere, die spelers toestaan om dingen om vijanden en vervolgens de aanval af te leiden zeggen. De speler kan ook de Kinect-sensor gebruiken om de protagonist met hun lichaam in plaats van Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Het spel speelt zich af in een third-person perspectief, zodat het karakter model zichtbaar is. Er is voice integratie met Xbox 360 Kinect perifere, die spelers toestaan om dingen om vijanden en vervolgens de aanval af te leiden zeggen. De speler kan ook de Kinect-sensor gebruiken om de protagonist met hun lichaam in plaats van de Xbox 360 controller te besturen.

In de Wii U-versie, touchscreen handelingen van de Gamepad controller als een interface voor toegang tot gadgets en andere functies van de protagonist-arm gemonteerd computer, of OPSAT. Het bevat ook het scherm en motion controls om vijanden te markeren door middel van thermische visie bij het gebruik van de Killing in Motion monteur.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter