Pokemon Black And White 2

Pokemon Black And White 2
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
55.6%
Net als de vorige Pokémon-spellen, Black and White volgen allebei een lineaire verhaallijn; de belangrijkste gebeurtenissen in een vaste volgorde. De hoofdpersoon van Pokémon Black en White is een tiener die uiteen worden gezet op een reis door Unova naar de Pokémon meester te worden. Aan het begin van de games, de speler kiest ofwel Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Net als de vorige Pokémon-spellen, Black and White volgen allebei een lineaire verhaallijn; de belangrijkste gebeurtenissen in een vaste volgorde. De hoofdpersoon van Pokémon Black en White is een tiener die uiteen worden gezet op een reis door Unova naar de Pokémon meester te worden. Aan het begin van de games, de speler kiest ofwel Snivy, Tepig of Oshawott als hun starter Pokémon als een geschenk van Professor Juniper. Vrienden van de protagonist, Cheren en Bianca, zijn ook rivaliserende Pokémon Trainers die af en toe de strijd van de speler, zal Cheren kies de Pokémon met een soort voordeel tegen de jouwe, terwijl Bianca zal kiezen voor de Pokémon met een soort nadeel. Primaire doel van de speler is om de acht Gym Badges van Unova verkrijgen en uiteindelijk daag de Elite Four van de Pokémon League, en zijn kampioen, om het spel te winnen.

De Brooklyn Bridge werd gebruikt als inspiratie voor de Skyarrow Bridge in Unova.
In aanvulling op de standaard gameplay, zal de speler ook moeten de games ‘belangrijkste antagonist kracht, Team Plasma, een Tempeliers-achtige groep die beweert dat Pokémon worden onderdrukt door de mensheid en zoekt naar een middel om hen te bevrijden verslaan. Team Plasma wordt geleid door “N”, een jonge man die opgroeide naast Pokémon en ziet hen als vrienden in plaats van gereedschappen voor de sport. Tijdens het spel, de speler heeft een aantal ontmoetingen met N, die beweert dat door het vastleggen van een van de legendarische Dragon Pokémon van Unova en het verslaan van de Pokémon Champion Alder, wordt hij herkend als held Unova’s en in staat om de mensen te overtuigen om deel met zullen zijn hun Pokémon. Afhankelijk van de game-versie, zal N de Deep Black Pokémon Zekrom vangen in Black [45] of het Vast White Pokémon Reshiram in White.

Nadat de speler verslaat de Elite Four en komt in de Champion’s kamer, hij of zij vindt dat N Alder heeft verslagen en is uitgegroeid tot de nieuwste Pokémon Champion. Al snel na, roept hij een groot kasteel dat rond de Pokémon League, tegen de speler om hem te vinden om deel te nemen in een eindstrijd. Wanneer de speler hem bereikt tenslotte, verschijnt Reshiram in zwart of Zekrom in White voordat de speler en de speler de legendarische Pokémon voordat uitdagende N. Na zijn nederlaag moeten vastleggen, N klaagt de mogelijkheid dat zijn idealen vergissen, als Ghetsis binnendringt en boos onthult dat zijn ware bedoelingen waren om N te gebruiken om ervoor te zorgen dat hij de enige mens links met controle zou zijn dan Pokémon en gebruik ze om de wereld te regeren. In zijn woede, Ghetsis daagt de speler ten strijde. Na Ghetsis nederlaag, wordt hij gearresteerd, waardoor Alder om zijn positie als de Pokémon kampioen van de regio Unova hervatten. N vervolgens dankzij de speler voor het helpen realiseren van zijn fout over de aard van de relatie tussen mensen en hun Pokémon voor het verlaten van het kasteel op zijn gevangen Dragon Pokémon naar een ver land.

Na Team Plasma nederlaag, Looker arriveert in Unova en taken van de speler met het vinden van de overige wijzen van Team Plasma, zodat ze kunnen voor de rechter worden gebracht. De speler kan ook uitdagen de Elite Four nogmaals, en daag Alder, uiteindelijk steeds de regio Unova nieuwe Pokémon Kampioen. De speler krijgt ook toegang tot het oostelijke gedeelte van Unova, die Pokémon bevat uit de vorige games in de serie, evenals de toegang tot een gebied uniek voor elke game-versie: de ultra-grootstedelijke Black City, de thuisbasis van krachtige Pokémon trainers; en de White Forest, de thuisbasis van mensen en Pokémon leven in harmonie. Cynthia, een voormalig kampioen van de Sinnoh-regio, is ook te vinden op dit gebied van het spel en kan worden aangevochten. Een niet-speler karakter vernoemd Shigeki Morimoto, een Game Freak programmeur, schepsel ontwerper, en de directeur van de HeartGold en SoulSilver spelletjes, kan ook worden gevonden en vochten in het spel.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 530

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter