Fable

Fable

Introductie

Fable is een action role-playing open world game.

Het werd ontwikkeld door Big Blue Box (Original), Lionhead Studios (Lost Chapters/Anniversary), Robosoft Technologies(Mac OS X) en werd uitgegeven door Microsoft Game Studios en Feral Interactive (OS X)

Het spel werd uitgegeven op 14 september 2004.

Het spel is beschikbaar voor Xbox, Xbox 360, Microsoft Windows en OS X.

Gameplay

Fable is een role-playing video game waar spelers controle over hun personage uit een derde persoon perspectief. De hoofdpersoon, die bekend staat als de held van Oakvale, kunnen communiceren met mensen en objecten, evenals de strijd vijanden. Het doel van Fable is om missies te voltooien genoemd quests die plot van de game vooruit, maar Fable beschikt ook optionele missies en stelt spelers in staat om acties die niet rechtstreeks gekoppeld aan het verhaal voltooiing na te streven.

De meeste quests worden verworven op een centrale locatie, die bekend staat als het Gilde van de Heroes ‘; vereist quests zijn gemarkeerd met een gouden symbool en vooraf het spel het verhaal, terwijl de optionele quests zijn gekleurd zilver en kunnen in willekeurige volgorde worden afgerond. Sommige quests kunnen spelers zijkanten en hulp, hetzij kwaad karakters, zoals bandieten, of goede karakters, zoals handelaars en wachters halen. Spelers kunnen ook bogen na het aanvaarden van een zoektocht, wedden sommige beloning goud de zoektocht in ruil voor een groter rendement als de speler volbrengt hun inzet, zoals het behoud van geen schade of het uitvoeren van de zoektocht naakt. Voltooiing elke quest’s geeft spelers goud, dat kan worden gebruikt om wapens en items, en bekendheid te kopen, die de weg stedelingen reageren op de Hero beïnvloedt. Heroes ook verdienen trofeeën van hun overwinningen, die kan worden weergegeven om grote groepen stedelingen om meer bekendheid te verdienen.

Naast het vechten met melee wapens (zoals zwaarden en knotsen) en ranged wapens (handbogen en kruisbogen), kunnen Heroes leren en te gebruiken spreuken om hun vaardigheden te machtigen, afweren schade of letsel vijanden. Als spelers quests te voltooien of vijanden te verslaan, krijgen ze algemene ervaring evenals ervaring op basis van de vraag of zij gebruikt melee aanvallen, ranged wapens of magie; deze schenken Sterkte, Vaardigheid, en zal ervaren, respectievelijk. Ervaring kan worden besteed op een platform in de Heroes Guild om een ​​level omhoog attributen. Algemene ervaring kan worden gebruikt om alle groepen van attributen te wijzigen. Sterkte ervaring kan alleen worden gebruikt om drie attributen te wijzigen: Physique, Gezondheid, en taaiheid. Hetzelfde geldt voor Ervaring die alleen van snelheid, nauwkeurigheid, en Guile kunt wijzigen. Zal kunnen worden gebruikt om uw totale magische kracht te upgraden of om te leren en te upgraden spreuken die worden onderverdeeld in drie groepen, Attack Spells, Surround Spells, en Fysieke spreuken. De ervaring van de hoofdpersoon winsten kunnen worden vermenigvuldigd tijdens de gevechten door het gevecht multiplier. Als het personage met succes raakt een vijand, zijn gevecht multiplier toeneemt. Als het teken wordt geraakt door de vijand, de combat multiplier omlaag naar het volgende veelvoud van vijf of nul als onder de vijf.

Fabel ’s game wereld is bezaaid met steden waar recreatieve activiteiten die niet bij de bestrijding kunnen worden ondernomen. Ondernemende Heroes kunt kopen handel items zoals biervaten of graan zakken en verkoop ze op andere steden voor de winst. Steden zijn ook toplocaties aan kleding, wapens of andere items te kopen. Veel steden hebben huizen te koop, die de held kan kopen, leveren, of te verhuren aan huurders voor goud. Helden kunnen woo en trouwen met mannen of vrouwen in elke stad.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter