Fable II

Fable II

Introductie

Fable II is een action role-playing open world game.

Het werd ontwikkeld door Lionhead Studios en werd uitgegeven door Microsoft Games.

Het spel werd in Noord-Amerika uitgegeven op 21 oktober 2008. In Australië was dat op 23 oktober 2008. In Europa was dat op 24 oktober 2008 en in Japan op 18 december 2008.

Het spel is alleen beschikbaar voor Xbox 360.

Gameplay

Er zijn zowel interactieve en niet-interactieve cutscenes in de game. Volgens Lionhead Studios, de niet-interactieve cutscenes verbruiken minder dan vijf minuten in de wedstrijd.

In de volledig interactieve cutscenes kan een speler van hun gelaatsuitdrukkingen tijdens de dialoog of zelfs weglopen van de scène, waardoor het overslaan van het; daarna kan de speler terug te keren naar het filmpje locatie om het opnieuw te starten. Als de speler loopt weg van een filmpje die belangrijke informatie bevat, zal het karakter terugkeer van de speler af te wachten.

Metgezel van de speler is een hond die de speler raakt bevriend als een kind. Deze hond volgt de speler bijna alle tijdens het spel. De hond kan trucjes leren, vechten vijanden en vind de schat, en leiden de weg naar streven doelstellingen (wanneer dat nodig is, maar dit is zeldzaam, meestal de speler wordt geleid tot doelstellingen via een sprankelende gouden “broodkruimel” trail). Het kan ook helpen bij de bestrijding van situaties door een aanval neergehaalde vijanden. De hond kan niet worden gedood, maar gewonde en ineffectief, waarbij genezing door de speler.

Het uiterlijk van hun hond zal ook keuzes van de speler te spiegelen en verandert van kleur, afhankelijk van uitlijning van de speler; als de speler is neutraal zal het grijs blijven, goed zijn zal de vacht van de hond aan de beurt om gouden en kwaad zal het veranderen naar zwart. Er zijn geen andere dieren in het spel, save neutraal konijnen en vogels, een feit becommentarieerd door een NPC die de eigenaardigheid van de rijtuigen zonder paarden merkt.

In de downloadbare content “See the Future”, is het mogelijk om het ras van de hond veranderen met potions. De drie keuzes zijn Dalmatische, Bloodhound en Husky.

    Tags: Xbox 360

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter