Splinter Cell: Essentials

Splinter Cell: Essentials
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
65.2%
Splinter Cell: Essentials begint in 2009, na de gebeurtenissen van Splinter Cell: Double Agent. Sam Fisher sluipt het kerkhof waar zijn dochter, Sarah, die onlangs is omgekomen bij een auto-ongeluk, is begraven. Fisher is gearresteerd op dit graf, in hechtenis genomen en ondervraagd. Gedurende deze tijd, Sam herinnert aan gebeurtenissen uit het verleden, die vervolgens Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Splinter Cell: Essentials begint in 2009, na de gebeurtenissen van Splinter Cell: Double Agent. Sam Fisher sluipt het kerkhof waar zijn dochter, Sarah, die onlangs is omgekomen bij een auto-ongeluk, is begraven. Fisher is gearresteerd op dit graf, in hechtenis genomen en ondervraagd. Gedurende deze tijd, Sam herinnert aan gebeurtenissen uit het verleden, die vervolgens worden gespeeld als missies.

De eerste flashback missie is ingesteld in Colombia in 1992. Fisher is op dit moment lid van de Navy SEALs. Zijn commandant, Douglas Shetland, is gevangen genomen door de FARC guerrilla. Gaan tegen de directe bevel van de commandant, voert hij een solo reddingsoperatie van de commandant.

Echter, op het einde, Sam geeft toe dat hij doodde zijn Third Echelon handler, Kolonel Irving Lambert. In de laatste missie, Sam steelt het bewijs en ontsnappingen.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter