Splinter Cell: Double Agent

Splinter Cell: Double Agent
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
57.2%
De twee versies van het spel voorzien van verschillende verhaallijnen. Ze hebben veel van dezelfde locaties, maar met totaal verschillende levelontwerpen en in een andere volgorde. Kort na de gebeurtenissen van Chaos Theory, moet Sam Fisher omgaan met het recente verlies van zijn dochter aan een dronken rijden ongeval. Maar hij heeft weinig tijd om Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De twee versies van het spel voorzien van verschillende verhaallijnen. Ze hebben veel van dezelfde locaties, maar met totaal verschillende levelontwerpen en in een andere volgorde.

Kort na de gebeurtenissen van Chaos Theory, moet Sam Fisher omgaan met het recente verlies van zijn dochter aan een dronken rijden ongeval. Maar hij heeft weinig tijd om te treuren, want hij heeft al snel te gaan op een undercover opdracht die hem vraagt om te poseren als een crimineel om een terroristische groep in de Verenigde Staten te infiltreren. Deze nieuwe missie krachten Fisher in een nieuwe en zeer gevaarlijk grijs gebied, waar de lijn tussen goed en kwaad is vervaagd zelfs dan wat Fisher wordt gebruikt om, en duizenden onschuldige levens op het spel staan.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter