Just Dance 2014

Just Dance 2014

Introductie

Just Dance 2014 is het vijfde deel van de Just Dance-reeks.

Het werd ontwikkeld door Ubisoft Paris, Milan, Reflections, Pune, Romania, Montpellier, Barcelona en werd uitgegeven door Ubisoft.

Voor PlayStation 3, Wii, Wii U en Xbox 360 werd het spel uitgegeven in Europa en in Australië op 1 oktober 2013. In het Verenigd Koninkrijk was dat op 4 oktober 2014 en in het Verenigd Koninkrijk op 23 oktober 2014 en in Noord-Amerika op 8 oktober 2013.

Voor PlayStation 4 werd het spel uitgegeven in Noord-Amerika op 15 november 2013. In Europa was dat op 29 november 2013 en in Australië op 29 november 2013.

Voor Xbox One werd het spel uitgegeven in Noord-Amerika, Europa en in Australië 22 november 2013.

Het spel is beschikbaar voor de volgende platformen: Playstation 3, Playstation 4, Wii, Wii U, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay

Net als bij de vorige Just Dance games, worden de spelers beoordeeld op hun vermogen om op het scherm dansers het uitvoeren van een routine om een ​​gekozen nummer na te bootsen. Alle versies zijn de Classic free-dance-modus uit vorige games, waarin routines kan zijn solo’s, duetten, kwartetten, of, op de consoles dat zes spelers ondersteunen, sextetten. Voor elke gesorteerde beweging, elke speler krijgt een rating van Perfect, Goed, OK, of X, en ontvangt punten in verhouding tot dit cijfer. Maximaal vier spelers kunnen tegelijk spelen, behalve op de Xbox One-console, die steunt tot zes. Het spel ondersteunt ook karaoke op consoles met een microfoon. worden spelers beloond voor het zingen de juiste noten met de punten, maar niet gestraft worden voor het zingen verkeerd.

Geselecteerde nummers beschikbaar hebben unlockable alternatieve routines en modi in aanvulling op de Classic-modus. Deze alternatieve routines kunnen worden geëtiketteerd Alternate, Extreme, voor bijzonder moeilijke routines, Zweet, voor bijzonder zware degenen, Mashup, waarbij gedeelten van andere choreografie samen worden gesplitst om een ​​enkele routine te vormen, of On-Stage, drie-speler choreografieën waarin één speler dansen in een hoofdrol terwijl twee spelers dansen backup routines. Party Master Mode, exclusief voor de Wii U, Xbox 360 en Xbox One-versies van het spel, is een geactualiseerde vorm van de Puppet Master-modus te zien in de Wii U versie van Just Dance 4, waarin een speler de Wii U GamePad of Xbox SmartGlass aan de regels van het spel, het huidige nummer, en specifieke moves andere spelers te veranderen. Dance Quests van Just Dance 4 en Non-Stop Shuffle-modus niet aanwezig zijn in het spel.

The World Dance Floor modus beschikbaar op alle consoles, is een competitieve online multiplayer mode gestructureerd als een massively multiplayer online game. Alle spelers wereldwijd dansen op dezelfde afspeellijst, strijden om rankings op een leaderboard, en kan AutoDance elkaars delen clips. Een Wi-Fi-verbinding, en op Xbox consoles, een Xbox Live-abonnement is vereist om deze modus te spelen.

AutoDance clips zijn korte clips van de speler dansen opgenomen door de camera van de console en op muziek gezet. AutoDance video’s kunnen direct worden gedeeld op Facebook, Twitter, en de Just Dance AutoDance netwerk.

De moeilijkheidsgraad van de nummers zijn veranderd van cijfers 1-4 (zoals in vorige games) naar Easy, Medium, Hard, en Hardest.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter