Tom Clancy’s Splinter Cell

Tom Clancy’s Splinter Cell
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
63.8%
In april 2004 heeft de president van Georgië wordt vermoord, waardoor de Georgische miljardair Kombayn Nikoladze de macht te grijpen door bloedeloze staatsgreep. In augustus 2004 is de voormalige Amerikaanse Navy SEAL officier en de Perzische Golfoorlog veteraan Sam Fisher aangeworven door de NSA om te werken binnen de nieuw gevormde divisie, “Third Echelon”. Werken Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

In april 2004 heeft de president van Georgië wordt vermoord, waardoor de Georgische miljardair Kombayn Nikoladze de macht te grijpen door bloedeloze staatsgreep. In augustus 2004 is de voormalige Amerikaanse Navy SEAL officier en de Perzische Golfoorlog veteraan Sam Fisher aangeworven door de NSA om te werken binnen de nieuw gevormde divisie, “Third Echelon”. Werken met zijn oude vriend Irving Lambert, wordt Fisher ingevoerd om technisch expert Anna ‘Grim’ Grimsdóttír, en in het veld runner Vernon Wilkes Jr.

In oktober 2004 is Fisher verzonden naar Tbilisi naar de verdwijning van twee CIA-agenten te onderzoeken. Fisher probeert een informant te ontmoeten, Thomas Gurgenidze, alleen te vinden hem te sterven in een brandend gebouw. Gurgenidze waarschuwt dat de transmissie een agent genoemd bewijs dat een oorlog zou kunnen veroorzaken. Het vinden van lichamen van de agenten in een politiecel lijkenhuis, Fisher leert dat een voormalig Spetsnaz-agent, Vyacheslav Grinko, verwijderden hun onderhuidse volgen implantaten. Tracking Grinko’s nummerplaat met behulp van CCTV, Third Echelon volgt hem naar het Georgische ministerie van Defensie.

Fisher komt aan bij het ministerie, en registreert een ontmoeting tussen Grinko en Canadese hacker Phillip Masse; Fisher leert Nikoladze is het uitvoeren van een illegale operatie in Azerbeidzjan. Grim hacks Nikoladze’s computer, en leert Nikoladze is het voeren van een etnische zuiveringen in heel Azerbeidzjan, door het gebruik van cellen van de Georgische commando’s. In vergelding, de NAVO-troepen in te voeren Azerbeidzjan, wordt gevraagd Nikoladze ondergronds gaan.

De NSA informeert Third Echelon dat Georgische soldaten gestationeerd op een Kaspische booreiland zijn het uitwisselen van gegevens met de Georgische presidentieel paleis. Fisher infiltreert het tuig, alleen te vinden NAVO stuurt gevechtsvliegtuigen om de faciliteit te bombarderen. Fisher ontdekt dat technicus Piotr Lejava probeert te voorkomen dat tuig computergegevens van het vallen in de NAVO handen; die zijn encryptiesleutel, Fisher tracks Lejava en ondervraagt ​​hem. Het leren van de gegevens betreft “De Ark”, Fisher herstelt zijn laptop en encryptiesleutel en extracten.

Onderzoeken Lejava’s laptop, Grim blijkt dat de intel had kunnen kwam uit een CIA mol. Lambert vervolgens blijkt dat Noord-Amerika is onlangs getroffen door een massale cyber warfare aanval, voornamelijk gericht tegen militaire doelen. In een uitzending, Nikoladze claimt de verantwoordelijkheid voor de aanval en officieel verklaart de oorlog aan de Verenigde Staten en hun bondgenoten. Fisher infiltreert het hoofdkwartier van de CIA en de toegang tot de CIA computer mainframe, waardoor Grim om de gegevens lekken naar de computer van Mitchell Dougherty traceren. Gevangen voor ondervraging, Dougherty beweert onwetendheid van het lek, maar de NSA leert dat zijn obsessief-compulsieve stoornis veroorzaakt hem om back-up van gegevens op een onveilige laptop, dat werd misbruikt door een netwerk in handen van Kalinatek, Inc.

Bewust zijn van hun werking in het gedrang komt, Georgia-ingehuurd mafiosos proberen om alle sporen van Nikoladze uit de Kalinatek kantoren te verwijderen door het vernietigen van het gebouw en het vermoorden van het personeel. Het onderscheppen van een 911 oproep van een technicus genaamd Ivan, Lambert vertelt Fisher dat de FBI zal redden Ivan, maar Fisher heeft Ivan’s encryptiesleutel. Fisher haalt met de hulp van Wilkes, die dodelijk gewond in het proces en later overlijdt. Met behulp van de encryptiesleutel, de NSA ontdekt Nikoladze is met behulp van een netwerk van onconventionele relais om te communiceren met Georgische militaire cellen. De NSA traceert de volledige relais-netwerk naar de Chinese ambassade in Yangon, Myanmar. Bezorgd Chinese steun kan veroorzaken Wereldoorlog III, Fisher sluipt in de ambassade en afluistert een gesprek tussen Nikoladze en General Kong Feirong, en leert ze werken samen.

Het leren van de gevangen Amerikaanse leger soldaten en hooggeplaatste Chinese functionarissen zijn in een lokaal slachthuis, Fisher vertraagt ​​ondervragen Feirong om de gijzelaars, die zijn gepland om te worden uitgevoerd op een live-uitzending op te slaan. Fisher ontmoet met een Chinese informant onder de gijzelaars, en leert dat Feirong is onderdeel van een schurkenstaat collectieve niet gesteund door de Chinese overheid. Fisher’s wordt gedetecteerd, en in een vuurgevecht, Fisher doodt Grinko. Terugkerend naar de ambassade, Fisher pakt een dronken Feirong voordat hij zelfmoord kan plegen, en dwingt hem om de informatie die is opgeslagen op zijn computer te delen; de gegevens blijkt Nikoladze is terug vluchtte naar Georgië, waar hij probeert om een ​​koffer nuke bekend als “The Ark” te activeren.

Infiltreren in de Georgische presidentieel paleis. Met Nikoladze en nieuwe Georgische president Varlam Cristavi, Fisher probeert de sleutel tot de Ark, die ergens in de Verenigde Staten heeft geplaatst herstellen. Fisher hoeken Nikoladze, die koopjes naar de Ark sleutel in ruil voor een veilige doorgang van Georgië te geven; voordat Fisher het kan herstellen, Cristavi soldaten nemen Nikoladze en de Ark sleutel elders. Het punt te worden geëxecuteerd, Fisher ontsnapt wanneer Lambert veroorzaakt een korte black-out. Discovering Nikoladze is het aanbieden van de Ark locatie voor bescherming, Fisher vermoordt Nikoladze. Het ontdekken van de Ark, Amerikaanse leger evacueert een appartementencomplex in Hope Gate, Maryland op beweringen van een gaslek, en in het geheim herstelt de Ark.

Ondanks World War III wordt afgewend, Nikoladze lijk vonken internationale terugslag als gevolg van de verdachte omstandigheden rond zijn dood. Kijken naar de presidentiële uitzending over de crisis, Fisher krijgt dan een beveiligde telefoontje van Lambert voor een andere opdracht.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter