Splinter Cell: Pandora Tomorrow

Splinter Cell: Pandora Tomorrow
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
65.2%
In het begin van 2006 hebben de Verenigde Staten een militaire aanwezigheid in de nieuw-onafhankelijke land van Oost-Timor opgericht om de Oost-Timorese militairen te trainen in hun strijd tegen de anti-separatistische Indonesische guerrilla milities. De belangrijkste van deze milities is de Darah Dan Doa (Engels: Blood and Prayer), onder leiding van de charismatische Suhadi Sadono. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

In het begin van 2006 hebben de Verenigde Staten een militaire aanwezigheid in de nieuw-onafhankelijke land van Oost-Timor opgericht om de Oost-Timorese militairen te trainen in hun strijd tegen de anti-separatistische Indonesische guerrilla milities. De belangrijkste van deze milities is de Darah Dan Doa (Engels: Blood and Prayer), onder leiding van de charismatische Suhadi Sadono.

Sadono, eenmaal getraind door de CIA te helpen bestrijden communisme in de regio, is gegroeid haatdragend van Amerikaanse steun van Oost-Timor en zijn vermeende inmenging met Indonesische soevereiniteit. Sadono orkestreert een zelfmoordaanslag en follow-up aanval op de Amerikaanse ambassade in Dili, het vastleggen van een aantal Amerikaanse militair en diplomatiek personeel, waaronder Douglas Shetland, een oude vriend en kameraad van Sam Fisher.

Ondertussen wordt Fisher gestuurd naar de ambassade te infiltreren en het verzamelen van inlichtingen over de Darah Dan Doa. Fisher slaagt in zijn missie, en de ambassade wordt heroverd door 1 van het Amerikaanse leger Delta Force. Sadono ontsnapt, en de Verenigde Staten lanceert een militaire campagne in de Indonesische grondgebied in een poging om hem te jagen, tot grote protesten van de Indonesische regering, die streeft naar bescherming Sadono.

Fisher leert dat Sadono een regeling die bekend staat als “Pandora Tomorrow”, door het plaatsen van een reeks van ND133 biologische bommen, uitgerust met het pokkenvirus, op Amerikaanse bodem heeft het brein. Elke 24 uur, Sadono maakt gecodeerde telefoongesprekken aan elk van de bom vervoerders om de release van het virus vertragen. Als hij wordt gedood of gevangen, wordt het virus vrijgelaten en miljoenen Amerikanen zullen sterven. Omdat Sadono vecht aan het front in het conflict, kunnen de Verenigde Staten niet riskeren regelrechte doden van hem, en wordt gedwongen om zijn troepen terug te trekken.

Om Sudano voorkomen om volop te genieten van de situatie, wordt Fisher verzonden naar Darah Dan Doa bolwerken infiltreren om de locatie van de pokken bommen te leren, zodat Sudano kunnen worden vastgelegd. Hij wordt bijgestaan ​​in dit streven door Shetland en zijn private militaire bedrijf, Displace International. Fisher leert de locatie van de bommen, en Shadownet spionnen worden gestuurd om ze te neutraliseren. Nadat de bommen worden ontwapend, NSA’s Third Echelon beslist om vast te leggen Sadono leven in plaats van hem te vermoorden, als gevolg van de problemen die ontstaan ​​wanneer Fisher vermoorde voormalige Georgische president Kombayn Nikoladze eind 2004.

Hoewel Fisher slaagt om Sadono vangen, Third Echelon leert dat een schurkenstaat CIA-agent, Norman Soth de laatste pokken-gewapende ND133 heeft verworven, en is van plan om het te laten ontploffen op de internationale luchthaven van Los Angeles. Soth cares niets voor Indonesië, maar is van plan om wraak te nemen op de Verenigde Staten voor een vermeende verraad wat resulteerde in de amputatie van zijn been jaar eerder. Fisher infiltreert de luchthaven, doodt Soth en zijn groep terroristen (vermomd als luchthaven arbeiders en bewakers), en voorkomt dat de ontploffing van de laatste pokken-gewapende ND133 door zichzelf te vermommen als een onderhoud werknemer en het instellen van de ND133 neer achter twee politieagenten, die merkt het apparaat vrijwel onmiddellijk, en vervolgens hebben de luchthaven geëvacueerd. De Los Angeles Police Department’s bomb squad heet dan in een gecontroleerde explosie van het apparaat, dat wordt gedaan door een onbemand voertuig met behulp van versterkt staal uit te voeren.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter