Splinter Cell: Chaos Theory

Splinter Cell: Chaos Theory
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
64.6%
In juni 2007 zijn de spanningen lopen hoog op tussen China, Noord-Korea, Zuid-Korea en Japan, als gevolg van de Japanse vorming van een Information Self Defense Force (I-SDF). Gezien dit een schending van artikel 9 van de post-Tweede Wereldoorlog Grondwet te zijn, en het beschuldigen van de I-SDF voor informatie oorlogsvoering aanvallen tegen hun land, Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

In juni 2007 zijn de spanningen lopen hoog op tussen China, Noord-Korea, Zuid-Korea en Japan, als gevolg van de Japanse vorming van een Information Self Defense Force (I-SDF). Gezien dit een schending van artikel 9 van de post-Tweede Wereldoorlog Grondwet te zijn, en het beschuldigen van de I-SDF voor informatie oorlogsvoering aanvallen tegen hun land, Chinese en Noord-Koreaanse strijdkrachten stellen een blokkade in de Gele Zee tegen Japanse scheepvaart. Omdat Japan is een bondgenoot van de Verenigde Staten, en dus de NSA’s Third Echelon, de US Navy verzendt een zeer geavanceerd oorlogsschip de USS Clarence E. Walsh (CG-80), aan de Gele Zee met de hoop dat China en Noord-Korea zal naar beneden terug op zijn aanwezigheid.

Ondertussen, Sam Fisher is verzonden naar een vuurtoren op de kust Talara, Peru, naar Bruce Morgenholt, een Amerikaanse computerprogrammeur die is gevangen genomen door een Peruaanse separatistische groep genaamd “The People’s Voice”, onder leiding van El Salvadoraanse revolutionaire, Hugo Lacerda lokaliseren. Morgenholt was bezig met het ontcijferen van weaponized algoritmen de Phillip Masse’s, die waren vermoord door Fisher (in Splinter Cell). De resulterende Masse Pitten worden aangeprezen als het superwapen van de 21e eeuw. Fisher heeft als taak ervoor te zorgen dat ze niet in de verkeerde handen vallen. Hij komt te laat om de dood Morgenholt’s te voorkomen en is niet succesvol in het stoppen van de release van de Masse kernels. Fisher boards de Maria Narcissa en vermoordt Lacerda. Onbekend partijen gebruiken de algoritmes om black out Japan en de oostkust. Japan heeft eerder soortgelijke aanvallen die de economie crashte, en Admiraal Otomo van de I-SDF contacten Third Echelon en waarschuwt hen dat Noord-Korea en China zijn waarschijnlijk verantwoordelijk geleden. Ondertussen, na een lead ontdekt in Panama, Fisher reist naar New York om Abrahim Zherkhezi, een man die met Morgenholt werkte onderzoeken. Hij vindt dat Displace International, een private militaire vennootschap in handen van zijn oude vriend Douglas Shetland, beschermt Zherkhezi. Hij breekt in de Displace kantoren en leert van Milan Nedić, een Bosnische wapenleverancier en oorlogsmisdadiger. Fisher vindt dat Nedić stiekem verplaatst Zherkhezi naar Hokkaido. Fisher reist naar Hokkaido en ontmoet Shetland, die beweert dat Nedić schoon is; Fisher infiltreert de schuilplaats die Zherkezi wordt in gehouden, doodt Nedić, en getuigen Shetland vermoorden Zherkezi. Shetland ontsnapt en gaat ondergronds.

Intussen is de Amerikaanse machtsvertoon averechts als de USS Clarence E. Walsh is getorpedeerd door een Noord-Koreaanse anti-schip raketten op 4 juli 2007, het brengen van Noord-Korea, Zuid-Korea en de Verenigde Staten aan de rand van oorlog. Omdat Noord-Korea claimt de raket werd onbedoeld gelanceerd, wordt Fisher gestuurd naar de Noord-Koreaanse raket batterij die de raket afgevuurd, om te bepalen of Noord-Korea is echt verantwoordelijk voor het zinken van de USS Walsh, of als de Masse Pitten zijn betrokken. Fisher ontdekt dat de Noord-Koreanen waren inderdaad de waarheid te vertellen, echter, Noord-Korea lanceert een grootschalige invasie van Zuid-Korea. Fisher hoofden naar Seoul, en uiteindelijk leert dat de oorlog werd georkestreerd door Displace International. Displace gebruikt de Masse Pitten opgedaan met Zherkhezi naar raketsystemen van Noord-Korea te kapen en zinken van de USS Walsh, om de Verenigde Staten te trekken in een oorlog uit die Shetland door hun status als een toonaangevende Amerikaanse PMC kunnen profiteren. Third Echelon stuurt Fisher te bespioneren een ontmoeting tussen Shetland en Shetland’s onbekende medeplichtigen, die blijken te zijn van de I-SDF zijn. Tijdens de vergadering, de I-SDF verraden Shetland, en een vuurgevecht vervolgens uitbreekt tussen Shetland’s soldaten en I-SDF aanvalstroepen. Temidden van de chaos, Fisher streeft Shetland naar het dak, waar, na een gespannen impasse waarin Shetland tests hun vriendschap tegen de Amerikaanse veiligheid, doodt hij Shetland.

Zelfs na de dood van Shetland, een losse uiteinde blijft. Admiraal Otomo van de I-SDF heeft een kopie van de Masse Pitten overgenomen van Shetland, en pogingen om terug te keren Japan naar Imperial regel door de Japanse regering ambtenaren en senior JSDF officieren chanteren. Hij dreigt de algoritmes gebruiken om een ​​Noord-Koreaanse raket te lanceren tegen een Japanse stad. Omdat Noord-Korea zou worden ondersteund door China en Japan zou worden gesteund door de Verenigde Staten, zou het incident zeker vonk Derde Wereldoorlog. Hoewel Otomo’s loyalist I-SDF soldaten te beheren om te vechten tegen de JGSDF commando’s gestuurd om hem te stoppen, Fisher infiltreert de laagste niveaus van de I-SDF hoofdkantoor en slaagt erin om de plannen Otomo’s te beëindigen. Otomo probeert seppuku te plegen, maar Fisher redt zijn leven en vangt hem. Otomo staat proef bij de Verenigde Naties en neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het gehele Koreaanse crisis, terug de stabiliteit in de regio.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter