SingStar Ultimate Party

SingStar Ultimate Party

Introductie

SingStar Ultimate Party is een party game.

Het werd ontwikkeld door SCE Studios London en werd uitgegeven door Sony Computer Entertainment.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3 en PlayStation 4.

Gameplay

SingStar : Ultimate Party is de ultieme kennismaking met de aftrap van een SingStar party op je PlayStation . Het herbergt een collectie van 30 epische tracks, die grote waarde voor iedereen die nieuw is voor SingStar vertegenwoordigt.

Geen microfoons ? Geen probleem. Verander uw smartphone in een zakformaat microfoon en zing je favoriete nummers , zonder extra apparatuur. Heb een lach met vrienden in je eigen SingStar bash of geïmproviseerde sing- a-long, en dan pronken met je beste stukjes (en, natuurlijk, je hilarische epische mislukt) op Facebook en Twitter. U kunt zelfs uitdagingen te sturen naar je vrienden online.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter