The Legend of Zelda

The Legend of Zelda
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
71.4%
The Legend of Zelda is een fantasy thema-actie-adventure serie gemaakt door Japanse game-ontwerpers Shigeru Miyamoto, Takashi Tezuka en Eiji Aonuma. Het werd ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo, met een aantal draagbare termijnen uitbesteed aan Flagship / Capcom, Vanpool, en Grezzo. De gameplay is een mix van actie, avontuur, en het oplossen van puzzels. Het is Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

The Legend of Zelda is een fantasy thema-actie-adventure serie gemaakt door Japanse game-ontwerpers Shigeru Miyamoto, Takashi Tezuka en Eiji Aonuma. Het werd ontwikkeld en uitgegeven door Nintendo, met een aantal draagbare termijnen uitbesteed aan Flagship / Capcom, Vanpool, en Grezzo. De gameplay is een mix van actie, avontuur, en het oplossen van puzzels. Het is één van de meest vooraanstaande en populaire franchises van Nintendo.

De serie draait om Link, de speelbare karakter en protagonist. Link wordt vaak de taak van het redden van de prinses Zelda en Hyrule van Ganon, wie is de primaire antagonist van de serie. Echter, andere instellingen en antagonisten zijn verschenen in de games, met Vaati zijnde een sterke secundaire antagonist tijdens de levensduur van de Game Boy Advance. De verhalen, gewoonlijk het een relikwie bekend als de Triforce, een set van drie almachtige gouden driehoeken. De hoofdpersoon in elk spel is meestal niet hetzelfde incarnatie van Link, maar een paar uitzonderingen bestaan. Een van deze uitzonderingen behoren Ocarina of Time en Majora’s Mask, waarin dezelfde Link wordt geportretteerd.

The Legend of Zelda-serie bestaat uit 17 officiële wedstrijden op alle Nintendo’s grote consoles, evenals verschillende spin-offs. Een Amerikaanse animatieserie gebaseerd op de games uitgezonden in 1989, en individuele manga aanpassingen die officieel zijn goedgekeurd en in opdracht van Nintendo zijn geproduceerd in Japan sinds 1997. Vanaf 2011, had de serie meer dan 67 miljoen exemplaren verkocht.

  Tags: Nintendo

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 534

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter