The Legend of Zelda: The Wind Waker

The Legend of Zelda: The Wind Waker
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
69.6%
The Legend of Zelda: The Wind Waker Is Het tiende spel uit de serie videogames van The Legend of Zelda en verscheen in 2003 op de Nintendo GameCube. De titel Werd Uitgebracht in Japan op 13 december 2002, in Canada en de Verenigde Staten op 24 maart 2003 in Europa op 3 mei 2003, en Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

The Legend of Zelda: The Wind Waker Is Het tiende spel uit de serie videogames van The Legend of Zelda en verscheen in 2003 op de Nintendo GameCube. De titel Werd Uitgebracht in Japan op 13 december 2002, in Canada en de Verenigde Staten op 24 maart 2003 in Europa op 3 mei 2003, en in Australië op 7 mei 2003. Phantom Hourglass luidt Het Directe vervolg in Op Het spel en wordt Verschenen in Het najaar van 2007 op de Nintendo DS. Er Kwam Een remake van Het spel (in HD) in Het najaar van 2013 for the Wii U.

Het spel Speelt Zich voornamelijk af op Een groep van eilanden in Een uitgestrekte zee, wat also Een Gloednieuw element is in de Zelda-serie. De speler bestuurt de elfenjongen Link, de protagonist van de Zeldaspellen. HIJ Moet Het Us Tegen Zijn aartsrivaal Ganondorf OM Het heilige reliek, de Triforce genaamd, terug in Veiligheid te Brengen. Link Moet tijdens Zijn avontuur de Grote Zee overzeilen, reizen Tussen Verschillende eilanden, en tempels en Kerkers doorkruisen OM De Kracht van Ganondorf Opnieuw te DOEN afnemen. Tussen al this Opdrachten deur, Moët Link also Nog Eens Op Zoek Gaan naar are ontvoerde zusje Aryll.

The Wind Waker Treedt in de voetstappen van Ocarina of Time; de basis-Besturing en Het controle-systeem Worden Zo Goed als Behouden uit de Nintendo 64-klassieker. De Nadruk in de videogame Wordt vooral gehouden Op Het gebruiken en besturen van de Wind Waker, Een mysterieus stokje DAT deur gebruik de wind Kan besturen. Sommige critici Genoten van de gelijkenissen aan Ocarina of Time, Maar klaagden Over het langdurig zeilen in Het spel. Ondanks DIT Werd The Wind Waker zowel commercieel als Kritisch toch bekroond als Een groot succes en Kreeg Het Zelfs Vele PRIJZEN in Ontvangst.

Het spel has, net als Zijn Voorganger, Game of the Year prijs gewonnen de GameSpot’s.

Link leeft ontmoette Zijn grootmoeder en Jonger zusje Aryll op Outset Island, Een van de Vele eilanden in de Grote Zee. Onder het Volk van de Grote Zee is also eh Een legende op Een gigantisch Kingdom Een Koninkrijk ontmoette Een verborgen, gouden kracht: de Triforce. Ganon, Echter, Vond this kracht en Stal Het OM hiermee duisternis Over het land te Laten verspreiden. Maar plots dook er Een in groene gewaden gehulde jongen op, sterft het duister en kwaad verjoeg voldaan De krachtige Blade of Evil’s Bane. De jongen Werd sindsdien gekend als de Held der Tijden en Werd later Zelfs Een legende. Maar Op een dag Begon Het kwaad Echter Weer terug te keren en de Held der Tijden Liet Zich Niet meer Zien. Het Volk van de Grote Zee is Onzeker Over het stuk Van het Koninkrijk, Maar Het is Duidelijk DAT this legende in de schaduw Ligt van Ocarina of Time, Waar de Held der Tijden alsook vocht voldaan Ganon.

When Jongens van Outset Island aan Een bepaalde LEEFtijd komen, Worden Ze Traditioneel in het groen Gekleed, netto including De held der Tijden vroeger. De Ouders Hopen de moed van de Held der Tijden aan their Kinderen te Kunnen Doorgeven. Het is Link’s verjaardag when The Wind Waker Begint, en HIJ ontvangt volgens traditie de familiaire groene kleren en kap. Aryll’s Verrassing for Link is a telescoop, en when HIJ zoom wil uitproberen, Ziet HIJ Een Gigantische vogel in de lucht ontmoet in Zijn klauwen Een jong meisje. De vogel blijkt aangevallen te Worden deur piraten en HIJ Laat Het meisje Vallen in het bos. Nadat Link Een zwaard weet te bemachtigen, trekt HIJ naar het bos OM Het meisje te blozen. Zelfs later slaat de vogel Opnieuw nl teen nl has nu Aryll in Zijn klauwen genomen. Beiden Verdwijnen Uit het zicht en Link beseft DAT HIJ Zijn zus Moet Redden, Voordat het te laat is.

Het meisje DAT Link REDDE uit het bos heet Tetra, Kapitein Van Een piratenschip. Tijdens Links zoektocht naar Aryll Vaart HIJ Samen met Tetra en Haar piraten Naar het Forsaken Fortress, where Een mysterieus figuur Aryll nl Een paar andere meisjes Gevangen Houdt. Later bij their cel aangekomen, Wordt Link gegrepen deur de Helmaroc Koning, de naam van De Grote Vogel, en smijt zoom vervolgens in de zee. Een pratende boot, de Koning van de Red Lions, redt Link Uit het water en vertelt zoom DAT de meester Van het Forsaken Fortress Niemand onthaalmoeder is dan Ganondorf, Het kwaad uit de legende. Nadat Link Een Zeil has Gevonden, Reist HIJ naar Dragon Roost Island, where volgens de King of Red Lions are avontuur pas echt Begint. Link Moet Op Zoek Gaan naar de parels der goden.

  Tags: Wii U

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 555

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter