The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
65.4%
The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D . Is een actie-adventure game mede-ontwikkeld door Grezzo en Nintendo voor de handheld console Nintendo 3DS  Het spel werd uitgebracht op 16 juni 2011 in Japan, 17 juni 2011 in Europa, 19 juni 2011 in Noord-Amerika en 30 juni 2011 in Australië; echter, werd het vroeg uitgebracht Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D . Is een actie-adventure game mede-ontwikkeld door Grezzo en Nintendo voor de handheld console Nintendo 3DS  Het spel werd uitgebracht op 16 juni 2011 in Japan, 17 juni 2011 in Europa, 19 juni 2011 in Noord-Amerika en 30 juni 2011 in Australië; echter, werd het vroeg uitgebracht op 24 juni 2011 in sommige winkels  Het spel bevat een bijgewerkte versie van The Legend of Zelda:. Ocarina of Time en een gespiegelde versie van de herschikte kerkers van de Master Quest versie van het spel, samen met verbeterde graphics en toegevoegde 3D-effecten. De remastering werd zeer geprezen door critici krijgen perfecte scores van meer dan 20 publicaties, met sommige noemen het een van de beste remasterings van alle tijden. Het was ook een commercieel succes, het zijn de eerste 3DS-spel om de miljoen mark in de verkoop te raken. Het spel is de twaalfde best verkochte Nintendo 3DS-spel op 3.360.000 exemplaren verkocht.

Nintendo het spel, samen met enkele van hun vroegere, gepubliceerd games voor de Nintendo 3DS, als een downloadbare titel via de Nintendo eShop. De downloadbare versie werd uitgebracht in de PAL-regio op 4 oktober 2012  18 oktober 2012 in Noord-Amerika, en 1 november 2012 in Japan.

De spelletje voor de remastering is zeer vergelijkbaar met de originele versie, zij het met enkele aanpassingen aan het spel. Een nieuwe functie is het gebruik van het touchscreen om items, laarzen en tunieken uit te schakelen. Ook is het touchscreen gebruikt soms om de Ocarina noten te spelen. Het spel maakt gebruik van het systeem gyroscopische technologie om rond te kijken en streven van de speler boeg, boemerang, hookshot, longshot en katapult in first-person modus, tenzij de speler verkiest de klassieke analoge stick besturingselement te richten.

De 3DS-versie heeft de gewijzigde Master Quest kerkers en gespiegelde bovenwereld in aanvulling op het originele spel, en een nieuwe “Boss Challenge” modus die het mogelijk maakt de speler die alle van de bazen een gevecht op een moment, of in volgorde, terwijl de Meester Quest heeft zijn eigen versie van de “Boss Challenge” modus, waarbij de baas arena’s zijn gespiegeld en vijanden zullen twee maal de gebruikelijke hoeveelheid schade doen.

Een andere nieuwe toevoeging is de opname van optionele korte videoclips genaamd “Visions” die als toevallige hints te dienen in het geval een aantal nieuwe spelers verdwalen of moeite hebben met het oplossen van tal van puzzels op het spel. The Stone of Agony van de originele versie van het spel wordt vervangen door de Shard of Agony, die hetzelfde doel dient, alleen met een geluidssignaal aan de spelers van de geheimen in de omgeving te informeren. Dit komt omdat er geen equivalent van de rumble-functie op de 3DS. De Iron Boots en Hover Boots kan nu uitgerust worden op één van de post knoppen in plaats van het schakelen van de laarzen in de apparatuur sub-scherm

  Tags: Nintendo 3DS

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 530

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter