Halo: Spartan Assault

Halo: Spartan Assault

Introductie

Halo: Spartan Assault is een top-down third-person shooter.

Het werd ontwikkeld door 343 Industries, Vanguard Entertainment en werd uitgegeven door Microsoft Studios.

Het spel werd uitgegeven op 27 juli 2013.

Het spel is beschikbaar voor Microsoft Windows, Windows Phone, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay

Halo: Spartan Assault is een shooter spel waar spelers bekijken gameplay van een overhead top – down perspectief. Op touchscreen mobiele apparaten, spelers bestuurt het personage door middel van virtuele joysticks – de linker joystick controles beweging en de rechter joystick regelt de richting van het . brand personage. Op Windows 8 pc’s, de methode van de ingang is een toetsenbord en muis, terwijl de Xbox 360 en Xbox One spelers gebruiken een fysieke gamepad.

Gameplay van Halo: Spartan Assault zal de speler ervaringspunten ( XP ), prestaties, en emblemen te verdienen voor een Halo 4 Spartan carrière. Extra functies integratie zijn uitgebracht na de lancering.

Een co -operatieve multiplayer werd gekenmerkt in de Xbox 360 en de Xbox One -versie van het spel.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter