Spartan: Total Warrior

Spartan: Total Warrior
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
62.4%
Het Romeinse leger zich in 300 voor Christus, is in het midden van het onderwerpen van Griekenland. Met Keizer Tiberius (ingesproken door Kevin Howarth) het toezicht op de invasie van Rome, heeft het leger geveegd over het grootste deel van het land, met alleen de stad Sparta overgebleven.  Als het spel begint, de Spartaanse koning Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Het Romeinse leger zich in 300 voor Christus, is in het midden van het onderwerpen van Griekenland. Met Keizer Tiberius (ingesproken door Kevin Howarth) het toezicht op de invasie van Rome, heeft het leger geveegd over het grootste deel van het land, met alleen de stad Sparta overgebleven.  Als het spel begint, de Spartaanse koning Leonidas (Bill Roberts) is de voorbereiding van zijn troepen voor de op handen zijnde invasie. Onder zijn leiding is een man die gewoon bekend als “The Spartan,” (Qaurie Marshall), een wees verhoogd van kindertijd naar een soldaat te zijn, die een uitzonderlijk goede krijger vaardigheden heeft ontwikkeld.  Zijn beste vrienden zijn de broers Castor en Pollux (Tom Clarke Hill en respectievelijk Noah Lee Margetts). Zoals Leonidas rally’s zijn troepen, De Spartaanse hoort de stem van Ares, God of War (Stanley Townsend), die hem heeft een deal; Hij zal de Spartaanse helpen bij het verslaan van de Romeinen en de onthulling van zijn ware identiteit in ruil voor The Spartan leveren van een niet nader wraak voor die Ares hunkert.

Onder leiding van generaal Crassus (Jay Simon), de Romeinen een aanval op de stad, met behulp van Talos, een geanimeerde bronzen reus. De Spartanen zijn in staat om de Romeinen lang genoeg voor de Spartaanse om te Talos vernietigen afhouden. Die nacht, Ares instrueert De Spartaanse om het Romeinse kamp te infiltreren en de Blades of Athena, verloor sinds de Trojaanse Oorlog, en geplunderd uit het Parthenon door de Romeinen te herstellen tijdens de verovering van Athene. Begeleid door Castor, The Spartan is succesvol, en tijdens de inval, die ze tegenkomen Electra (Julia Innocenti), leider van de Amazones. Ze werd gevangen genomen, terwijl het bijhouden van de Romeinen tot Griekenland. Opgesloten in het kamp, ​​had ze haar bewaker gedood en was ontsnapt toen ze ontmoette Castor en The Spartan. Eenmaal terug in Sparta, zij eist om Leonidas te spreken, hem te vertellen dat de Romeinen een ongelooflijk krachtig wapen, in staat van vernietiging van de hele stad hebben gebouwd. Ze is bleek juist toen Crassus onthult een wapen aangedreven door Medusa, met de mogelijkheid van het omzetten van gehele phalanxen om steen in een fractie van een seconde. Zoals de Spartaanse leger maakt zijn laatste stand in de ruïnes van de stad, The Spartan vecht zijn weg naar Medusa. Hij doodt Crassus en vernietigt het wapen.

In nasleep van de strijd’s, Ares instrueert de Spartaanse om te gaan naar de ruïnes van Troje en het herstellen van de Speer van Achilles, omdat alleen met dit wapen zal hij krachtig genoeg om de Romeinen te verslaan zijn. De Spartaanse reist door de Badlands noorden van Griekenland met Castor, Pollux en Electra, het opslaan van een dorp uit barbaarse krijgers onder leiding van Beowulf (Seamus O’Neil). Bij hun aankomst in Troy, The Spartan komt in de ruïnes onder de stad, waar hij tegenkomt Sejanus (John Isaacs), de Praetorian prefect die fungeert als Tiberius ‘rechterhand. Sejanus is ook een krachtige necromancer, staat wederopstanding van de doden. De Spartaanse vecht zijn weg door de ruïnes van de stad, langs de overblijfselen van het Paard van Troje. Bij het bereiken van het graf van Achilles, wordt hij opnieuw geconfronteerd met Sejanus, die maakt hem vechten een exacte kopie van zichzelf, met dezelfde vaardigheden en kennis. De Spartaanse weer overleeft, en haalt de Spear. Hij vecht zich een weg uit de ruïnes, weer bij zijn bondgenoten, en een poging om de stad te verlaten. Echter, ze zijn geïnformeerd door Sejanus dat Sparta is gevallen. De Spartaanse wordt dan geconfronteerd met de Hydra. Met behulp van de Spear, is hij in staat om het beest te verslaan.

De Spartaanse reist nu naar Athene, op zoek naar het advies van de wetenschapper Archimedes (Jay Benedict), die leidt het Atheense Verzet tegen de bezettende Romeinen. Hij helpt de weerstand door het beschermen van Archimedes uit de Romeinse moordenaars, het opslaan van een aantal verzetsmensen uit executie, en het leiden van de inwoners van Athene in een revolutie, bestormen van het herenhuis bewoond door Sejanus en de Praetorian Guard. Het herenhuis wordt genomen, en de Romeinen geslacht, maar Sejanus ontsnapt. De Spartan vervolgens re-activeert een van Archimedes ‘uitvindingen, het Oog van Apollo, een bliksem pistool, die hij gebruikt om neer te schieten de draak Ladon, gebruikt door Sejanus als een ros te drijven. Eenmaal gedemonteerd, Pollux rekent Sejanus, maar wordt gedood. Sejanus verandert hem vervolgens in een ondode minion wie Castor wordt gedwongen om te vechten, terwijl de Spartaanse en Electra strijd Sejanus. Ze verslaan hem, en rouwen Pollux, maar vieren zoals de Romeinen zijn verdreven uit Athene.

Het verlaten van Electra in Athene om pollox ‘begrafenis, The Spartan en Castor reizen naar Rome te overzien, via de Poorten van Saturnus, een zwaar bewaakt fort in de Alpen. In het complex, die ze tegenkomen een ondode Sejanus, die is teruggekeerd uit het dodenrijk. De Spartaanse doodt Sejanus ‘priesteressen, van wie hij zijn macht, voordat ze uiteindelijk verslaan Sejanus voor goede, terwijl de Spartaanse leger bloedbad het Romeinse garnizoen.

De Spartaanse en Castor dan verder naar Rome en ontmoeten met Electra, waar ze van plan om te vermoorden Tiberius. De Spartaanse maakt gebruik van de Romeinse riolen en catacomben naar de stad te infiltreren, terwijl de anderen reizen naar het Colosseum, waar Tiberius is het bijwonen van een gladiatoren wedstrijd. Ze zijn van plan om Tiberius te doden door het plaatsen van explosieven onder zijn platform. Na het ontmoeten van en het verslaan van de Minotaurus, De Spartaanse komt aan de oppervlakte. Echter, de anderen ontdekt en gedwongen om de bom te vroeg ontploffen, ontbreekt Tiberius. De Spartaanse redt Electra en Castor van executie, en maakt zijn weg naar Tiberius. Echter, Tiberius pleegt zelfmoord uit angst voor een onbekende “meester.”

De Spartaanse gaat dan de arena, waar hij ontmoet Ares. Ares vertelt De Spartaan, dat hij is de zoon van een van Aphrodite’s dienstmaagden. De dienstmaagd onthulde affaire Ares ‘met Aphrodite aan haar man, Hephaestus. Ares doodde de dienstmaagd, maar werd verbannen door de andere goden. Wetende dat Ares zou bepalen om het kind van de dienstmaagd van de doden, besloten de goden om hem te beschermen door hem te verbergen. Hij was dus nog in Sparta als een baby en bovenmenselijke krachten en de capaciteiten verleend om zichzelf te beschermen moet Ares hem ooit te vinden. Niet in staat om het kind te vinden, Ares organiseerde de Romeinse invasie van Griekenland weten dat de strijd zou resulteren in het kind naar voren komen als gevolg van zijn capaciteiten. De dood van de Spartan is de wraak die Ares zoekt. Ares en The Spartan strijd, met de Spartaanse doden van de god. Castor en Electra komen dan in de arena, met Castor, nu de koning van Sparta, waarin staat; “Het was voorbij. Onze epische zoektocht te stoppen Tiberius en het Romeinse Rijk had ons uiteindelijk gevestigd op dit moment. De Spartaanse had zijn ware identiteit ontdekt, versloeg de Rijk, en vochten een wraakzuchtige god om zijn volk te bevrijden. Een krijger, een held , een legende. “

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 552

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter