Outlast

Outlast
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
77.8%
Outlast is een survivalhorrorspel ontwikkeld en uitgegeven door Red Barrels, een groep ontwikkelaars die eerder werkten aan Prince of Persia, Assassin’s Creed, Tom Clancy’s Splinter Cell en Uncharted. Het spel werd uitgebracht op 4 september 2013 voor het besturingssysteem Windows. Een versie voor de PlayStation 4 volgde in de Verenigde Staten op 4 februari 2014, in Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Outlast is een survivalhorrorspel ontwikkeld en uitgegeven door Red Barrels, een groep ontwikkelaars die eerder werkten aan Prince of Persia, Assassin’s Creed, Tom Clancy’s Splinter Cell en Uncharted. Het spel werd uitgebracht op 4 september 2013 voor het besturingssysteem Windows. Een versie voor de PlayStation 4 volgde in de Verenigde Staten op 4 februari 2014, in Europa werd het spel een dag later uitgebracht. Op 19 juni 2014 werd het spel uitgebracht op de Xbox One. De ontwikkelaars hebben in oktober 2014 aangegeven bezig te zijn aan een vervolg.

Outlast speelt zich af in een psychiatrisch ziekenhuis genaamd ”Mount Massive Asylum”. De speler speelt als Miles Upshur, een onderzoeksjournalist. De speler is uitgerust met een videocamera met nachtzichtfunctie. Om deze te gebruiken moet de speler batterijen vinden. Om aan de vijanden in het spel te ontkomen, kan Miles alleen wegrennen of zichzelf in een kluis of onder een bed verstoppen. Terugvechten is geen mogelijkheid.

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 86 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter