Mass Effect 3

Mass Effect 3
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
80%
Mass Effect 3 begint op Aarde met Commander Shepard te zijn aangehouden voor het werken met Cerberus of na de gebeurtenissen in aankomst. In de opening momenten wordt onthuld dat de aarde onlangs heeft het contact verloren met zijn buiten ons zonnestelsel activa en is haastig de voorbereiding op de aanstaande Reaper aankomst. De aanval Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Mass Effect 3 begint op Aarde met Commander Shepard te zijn aangehouden voor het werken met Cerberus of na de gebeurtenissen in aankomst. In de opening momenten wordt onthuld dat de aarde onlangs heeft het contact verloren met zijn buiten ons zonnestelsel activa en is haastig de voorbereiding op de aanstaande Reaper aankomst. De aanval komt even later, en alle van de verdedigingswerken van de Aarde zijn overweldigd. Shepard ontsnapt een brandende Vancouver aan de Normandische met de hulp van admiraal Anderson en ofwel Kaidan Alenko of Ashley Williams (afhankelijk van welke overleefd Virmire), en laat aan de hulp van andere soorten te verzamelen, terwijl Anderson coördineert de menselijke weerstand op Aarde. Voor het verlaten van het Sol systeem, wordt Shepard bevolen naar Mars door Admiral Hackett, die beweert dat de onderzoekers iets dat de mensheid een kans tegen de Reapers kunnen geven hebben blootgelegd. Daar Shepard vecht Cerberus krachten en ontmoet voormalige squad-mate Liara T’Soni, die plannen voor een Prothean superwapen die in staat zijn het verslaan van de Reapers kunnen zijn heeft ontdekt. Voor het verlaten van de inrichting, Shepard spreekt met een nu-vijandige Illusive Man, die beweert dat hij wil de Prothean wapen te gebruiken om de controle van de Reapers te nemen. Met behulp van een geavanceerd Cerberus AI codenaam “Eva”, probeert hij om de gegevens te stelen. Shepard, Liara en Ashley / Kaidan beheren om Eva te stoppen, maar Ashley / Kaidan zijn zwaar gewond en naar een ziekenhuis op de Citadel worden verzonden.

Shepard smeekt om hulp van de Raad, maar ze zijn terughoudend om te verplichten toe te schrijven aan hun eigen preoccupaties en onwil om alles op een niet-geteste apparaat inzetten. Shepard realiseert zich dat de enige manier om te winnen assistentie andere soorten “zal zijn om hen te helpen in hun eigen oorlogen tegen de Reapers en Garner gunsten, terwijl op hetzelfde moment het verzamelen van oorlog activa die worden gebruikt tegen de Reapers in de strijd. Uiteindelijk Hackett begint de bouw van de Prothean wapen en dubs het “The Crucible”.

Na het redden van de Turian Primarch van een strijd op een van Palaven manen (evenals hereniging met squadmate Garrus Vakarian), Shepard roept een oorlog top, bestaande uit Shepard, de Primarch, en vertegenwoordigers van de salarians en de krogan. De Primarch belooft Shepard Turian steun voor de Aarde, maar alleen als de krogan ermee akkoord om te helpen verdedigen Palaven. De top gaat slecht op het eerste, met Urdnot Wrex / Wreav (afhankelijk van of Wrex overleefd Virmire) roerende alle krogan ondersteuning totdat er een remedie voor de genophage kan worden gecreëerd. De remedie wordt ontwikkeld op de salarian thuiswereld van Sur’Kesh door voormalig squadmate Mordin Solus (als hij overleefde de gebeurtenissen van Mass Effect 2) en een team van wetenschappers. Na een reeks van gevechten op Tuchanka, de krogan thuiswereld, Shepard kan zowel genezen van de genophage of truc Wrex / Wreav te geloven het is genezen. Als Shepard besluit om door te gaan met de genezing, Mordin offert zijn leven op het laatste moment om een ​​salarian geplande sabotage tegen te gaan om het te. Als Shepard beslist de genezing niet te gebruiken, worden ze gedwongen om te schieten Mordin om hem te beletten vaststelling van de sabotage-tenzij Shepard kan hem ervan te overtuigen dat het beter zou zijn om de genophage uitgeharde vertrekken.

Zodra krogan en Turian ondersteuning wordt bereikt, Shepard leert dat Cerberus een aanval op de Citadel heeft gelanceerd. Shepard verhuist naar de salarian wethouder, die onthult dat Donnel Udina, raadslid van de mensheid, de engineering van de aanval op te slaan. Shepard stuit ook Kai Leng, een beruchte Cerberus moordenaar, en verhindert hem vermoorden van de salarian raadslid met de hulp van Thane Krios of Captain Kirrahe (ofwel man overleeft hun spel), die dodelijk gewond in de poging. Shepard gaat vervolgens naar Udina, die van plan is om de hand van de Asari en Turian raadsleden aan Cerberus, en wordt bewaakt door Kaidan of Ashley, die is gemaakt van een Spectre stoppen. Afhankelijk van eerdere keuzes tijdens het spel, zoals het bezoeken van hen in het ziekenhuis, kan Kaidan of Ashley kant met Shepard en helpen Shepard nemen Udina beneden, of aan de zijkant tegen Shepard en gedood worden. Hoe dan ook, Udina wordt gestopt.

Een ontmoeting met de admiraals van de Quarian flottielje, Shepard reist naar het Verre Rim en ontdekt dat de quarians met de Geth oorlog zijn gegaan naar hun thuiswereld, Rannoch terugvorderen. Met Tali’Zorah nar Rayya, Shepard boards een Geth dreadnought die uitzendt een kort bereik Reaper code om de Geth. Shepard vernietigt en vindt Legion (of een identieke Geth VI, ook afhankelijk van de zelfmoordmissie), die Shepard vertelt dat de Geth, het verliezen van de oorlog met de quarians, wendde zich tot de Reapers in wanhoop en werden sterk verbeterd ten koste van hun onafhankelijk denken, terwijl het Legioen / de Geth VI onafhankelijk blijft vanwege de ongewone hoeveelheid actieve programma’s. Met Legion / de Geth VI’s hulp, zijn de Geth teruggedrongen naar een Reaper basis die projecteert een ander Reaper signaal. De bron van het signaal wordt ontdekt tot een werkelijke Reaper te zijn, en met de hulp van een orbitale aanval van Quarian vloot, Shepard vernietigt. Met gegaan de Reaper controle, maar de superieure upgrades nog steeds levensvatbaar, moet Shepard kiezen ofwel om de Geth te upgraden en volledig geïndividualiseerde en vrij, in welk geval zij wraak tegen de Quarian vloot, de vernietiging van het en het veroorzaken van Tali om zelfmoord te plegen, of om het afsluiten van de Geth consensus, die op zijn beurt kan de quarians de Geth vloot te vernietigen en eindigen ze als een race. Als alternatief, afhankelijk van de beslissingen uit het verleden, kan Shepard toestaan ​​dat de Geth te upgraden, terwijl het overtuigen van de quarians dat de Geth niet willen om ze te bestrijden, waardoor de vrede tussen de twee en het verkrijgen van steun voor de Aarde van beide kanten.

De Asari wethouder informeert Shepard van een Prothean artefact op de Asari thuiswereld, Thessia, die de sleutel tot het beëindigen van de Crucible kunnen zijn. Echter, wanneer de Normandië komt op Thessia, de planeet is nu al onder zware Reaper-aanval. Shepard moet Thessia verdedigen en tegelijkertijd het verzamelen van informatie over de “Catalyst”, een essentieel instrument voor de effectiviteit van het Crucible’s. De de Asari wethouder genoemd artefact aan is geopenbaard aan een Prothean baken behuizing een VI genaamd Vendetta zijn. Als het gaat over om informatie te onthullen over de Catalyst, Kai Leng arriveert en steelt de VI-programma. Beslissen om de strijd om de Illusive Man nemen, Shepard volgt Leng naar het Heiligdom onderzoeksfaciliteit op het menselijke kolonie Horizon, dat Cerberus is met behulp van aan methoden om de Reapers te onderzoeken. Daar Shepard bespaart Miranda Lawson (of haar zus Oriana, als Miranda is dood) van haar vader en Leng in de onderzoeksfaciliteit. Een van de zusters geeft Shepard de locatie van Cerberus hoofdkantoor, die, met de hulp van Admiral Hackett en een Alliantie vloot, Shepard aanvallen, het doden van Leng in het proces, maar niet de Illusive Man vast te leggen. Na opnieuw toe Vendetta, Shepard leert dat de Citadel zelf is in feite de Catalyst, en dat de Illusive Man is nu volledig raken geïndoctrineerd door de Reapers. Vanwege zijn indoctrinatie, heeft de Illusive Man de Reapers van spilfunctie de Citadel op de hoogte in de activering van de Crucible. In reactie daarop heeft de Reapers vastleggen van de Citadel en het verplaatsen naar een verdedigbare positie boven de aarde, Massing hun vloten omheen.

Onder Hackett en Shepard’s leiderschap, de gecombineerde vloten van alle rassen van de melkweg te lanceren een massale laatste aanval op de Reaper krachten boven de Aarde en op het oppervlak in een laatste wanhopige poging om de Citadel te heroveren en gebruik deze om de Crucible te activeren. Na de landing, Shepard helpt bij een aanval op Londen, in het midden waarvan er een balk die aansluit op de baan Citadel. Herenigd met Anderson, Shepard uiteindelijk begint het laatste zetje naar de Citadel balk, maar de aanval kracht wordt gedecimeerd door Harbinger, de oudste en meest krachtige van de Reapers. Tijdens het opladen, worden Shepard’s squadmates gewond en geëvacueerd. Shepard blijft de lading alleen, maar is ernstig gewond in een explosie van Harbinger, nauwelijks waardoor het naar de balk. Eenmaal op de Citadel, Shepard hoort van Anderson, die het ook gedaan met de laserstraal. Het vinden van Anderson onder de invloed van de geïndoctrineerd Illusive Man, Shepard slaagt in het stoppen van de Cerberus leider, maar Anderson is dodelijk gewond in het proces. Na het openen van de Citadel armen zodat de Crucible kunnen aanmeren Shepard wordt getransporteerd naar de top van de Citadel.

Een kinderlijke AI verschijnt verkondigen is de Catalyst, en de maker van de Reapers. Het blijkt dat de Reaper-cyclus is een poging om het organische leven verhinderen zichzelf te vernietigen door het creëren van synthetisch leven. De Catalyst gelooft dat synthetische levensvormen onvermijdelijk zou vernietigen alle organisch leven indien toegestaan ​​om te ontwikkelen, zodat die soorten die de capaciteit hebben om synthetisch leven te ontwikkelen hebben bereikt, moet selectief worden geruimd voor het welzijn van alle organisch leven. De Catalyst karakteriseert de oogst als een opgang, waarin geavanceerde biologische rassen worden bewaard in Reaper vorm en de mogelijkheid wordt gecreëerd voor meer primitieve soorten te stijgen, evolueren, en vooraf. In elke cyclus, de Catalyst bestudeert de evolutie van deze organische soorten, alsmede hun technologische vooruitgang, met het uiteindelijke doel van het vinden van een oplossing voor het conflict tussen synthetische en organische leven.

Na het verlies van vertrouwen in het vermogen van de Reapers ‘om dit doel te bereiken en, zoals nu veranderd door de Crucible, de Catalyst geeft Shepard drie opties van het verslaan van hen: de controle van de Reapers, vernietig de Reapers en al synthetisch leven, of synthetiseren alle organische en synthetische leven . Elke keuze resulteert in schijndood Shepard’s en de vernietiging van de gehele massa relais netwerk. Londen lijdt verschillende mate van schade en de Normandische crash landt op een buitenaardse planeet. Als Effectieve militaire kracht van de speler is hoog genoeg en Shepard kiest om de Reapers te vernietigen, het spel eindigt met een filmpje van Shepard nemen van een hijgende adem van binnen uit een stapel van puin, zinspeelde op overleving. In een post-credits cutscene, een oude man die bekend staat als de “Dromer” vertelt Shepard’s verhaal aan een jonge jongen, wat impliceert dat Shepard’s nalatenschap leeft voort tot ver in de toekomst.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 114

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter