Mass effect 2

Mass effect 2
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
76.8%
Mass Effect 2 begint weken na de gebeurtenissen van het originele spel. Terwijl patrouilleren voor Geth weerstand, wordt de SSV Normandy aangevallen door een onbekende sterrenschip, waardoor de bemanning het schip te verlaten. Tijdens de evacuatie, Shepard gooit Joker in de Normandische laatste escape pod voordat ze gestraald in de ruimte. Na een pak inbreuk, Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Mass Effect 2 begint weken na de gebeurtenissen van het originele spel. Terwijl patrouilleren voor Geth weerstand, wordt de SSV Normandy aangevallen door een onbekende sterrenschip, waardoor de bemanning het schip te verlaten. Tijdens de evacuatie, Shepard gooit Joker in de Normandische laatste escape pod voordat ze gestraald in de ruimte. Na een pak inbreuk, Shepard sterft aan stikken als zijn / haar lichaam wordt getrokken in de baan van een nabijgelegen planeet. Shepard’s lichaam wordt hersteld kort na de dood door Cerberus, die de Lazarus Project creëert met als enige doel het brengen van Shepard weer tot leven. Na twee jaar, Shepard ontwaakt op een operatietafel te alarmbellen rinkelen in een onderzoeksstation aangevallen door haar eigen veiligheid mechs. Shepard werkt samen met Jacob Taylor en medische officier Wilson aan de ontsnapping shuttle te bereiken. Echter, Miranda Lawson, die was al te wachten op de shuttle baai, schiet Wilson, daarbij verwijzend naar hem als verrader van het station. Shepard wordt gebracht voor een ontmoeting met de Illusive Man, die laat zien dat de gehele bevolking van de menselijke kolonies verdwijnen over de hele melkweg.

Nu werken voor Cerberus, wordt Shepard naar een onlangs aangevallen kolonie te onderzoeken waar hij / zij vindt aanwijzingen over de geldigheid die de Reapers werken bij volmacht via een insectoid soort genaamd de Collectors. De Illusive Man legt uit dat Shepard moet een team te bouwen met het oog op de Verzamelaars die voorbij de Omega-4 relais, een plaats van waaruit geen schip ooit is teruggekeerd wonen stoppen. Shepard wordt ook gegeven bevel van een nieuw ruimteschip, de Normandy SR-2, weer bestuurd door Joker en uitgerust met een onboard AI genaamd EDI. Shepard werft vier nieuwe squad leden-Mordin Solus, Garrus Vakarian, Jack, en (optioneel) Grunt-vóór de ontvangst van intel uit de Illusive Man die een ander mens kolonie ligt onder vuur. Met de hulp van studies Mordin op Collector biologie, Shepard succes stopt de aanval, maar een groot deel van de bevolking van de kolonie werd gevangen. Shepard blijft squad leden te werven, het toevoegen van Tali’Zorah, Thane Krios en Samara, totdat de Illusive Man contacten Shepard over een zogenaamd gehandicapte Collector schip. Als Shepard en de ploeg boord van het schip, die ze tegenkomen geen Collector weerstand en leren dat de Collectors oorspronkelijk Protheans werden omgezet in slaven van de Reapers. Met EDI’s hulp, Shepard erachter komt hoe de Omega-4 relais omzeilen voordat ze overvallen door de Collectors. Hoewel Shepard en de ploeg erin slagen om de Collector schip te ontsnappen, zijn de relaties tussen Shepard en de Illusive Man gespannen vanwege de Illusive Man’s kennis van de Collector val.

Na optioneel verdienen van de loyaliteit van de ploeg, Shepard bezoekt een vervallen Reaper en verwerft een IFF transponder die nodig is voor een veilige reis door het Omega-4 relais. Shepard kan een gehandicapte Geth dat, indien geactiveerd, vrijwillig voegt zich bij de ploeg en krijgt de naam van het Legioen te verwerven. De Normandische integreert de IFF in haar systemen, terwijl Shepard en de ploeg verlaat het schip in een shuttle. Tijdens hun afwezigheid, wordt de Normandische aangevallen en aan boord door de Collectors. Alleen Joker vermijdt afvang en, met EDI’s hulp, in staat is om de Normandische weg van de hinderlaag te krijgen. Na Shepard’s ploeg keert terug naar de Normandië, het team maakt gebruik van de Omega-4 relais aan de Collector basis te krijgen. In de Collectors basis, het team redt elke overlevende leden van de Normandische en vechten hun weg naar de centrale kamer. Squad leden kunnen overleven of ten onder gaan, afhankelijk van hun loyaliteit aan Shepard, de upgrades gedaan om de Normandië, en de toegewezen voor specifieke leden taken uit te voeren in de strijd.

In de centrale kamer, Shepard ontdekt dat de Collectors zijn geweest de bouw van een nieuwe Reaper gemaakt van het genetisch materiaal van de ontvoerde mensen, maar EDI is niet zeker van zijn ware doel. Shepard vernietigt de machine voeden van de mens Reaper en bereidt zich voor om de Collector basis te vernietigen. Echter, alvorens dit te doen, de Illusive Man contacten Shepard en geeft het bevel om de basis te steriliseren met een stralingsimpuls zodat de informatie kan worden gebruikt tegen de Reapers. Na het kiezen van te vernietigen of te steriliseren de basis, Shepard vernietigt de ontwaakte mens-reaper larve en, als er genoeg squad leden overleefd, ontsnapt aan de basis voordat de bom ontploft. Als er geen squad leden overleven, zal Shepard niet in staat om te ontsnappen aan de Collector Base en zal sterven. Terug aan de Normandische, Shepard spreekt met de Illusive Man, die ofwel lof of veroordeelt het besluit Shepard’s. Zoals Shepard ontmoet in het laadruim van de Normandische met de overlevenden van de missie, Joker geeft de commandant schema van een Reaper. De mensheid heeft nu de volle aandacht van de Reapers, die ontwaken in een donkere ruimte en neerdalen op de melkweg, waarin het podium voor Mass Effect 3.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 149

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter