Forza Horizon

Forza Horizon

Introductie

Forza Horizon is een racing game.

Het werd ontwikkeld door Playground Games , Turn 10 Studios en is uitgegeven door Microsoft Studios.

In Noord-Amerika werd het spel uitgegeven op 23 oktober 2012. In Australië was dat op 23 oktober 2012. In Japan was dat op 25 oktober 2012 en in Europa op 26 oktober 2012.

Het spel is alleen beschikbaar voor Xbox 360.

Gameplay

Forza Horizon is een open – road spel gebaseerd rond het fictieve Horizon Festival , een straat race-evenement in de staat Colorado , USA . De game bevat veel verschillende gameplay- aspecten uit de vorige Forza Motorsport -titels , zoals de grote verscheidenheid aan auto’s , in het bijzonder rond de 300 auto’s , realistische physics en high-definition graphics . Het doel is om de vooruitgang in het spel door middel van het verkrijgen van polsbandjes via het winnen van races , terwijl ook het verhogen van hun populariteit niveau door het snel rijden , het vernietigen van eigendom , en het uitvoeren van andere stunts en capriolen . Horizon beschikt over de fysica van Forza Motorsport 4 , die zijn geoptimaliseerd om te werken aan de 65 varianten van het terrein zei aanwezig in het spel te zijn . Spelers kunnen off-road in bepaalde gebieden te rijden , terwijl anderen worden beperkt door vangrails of andere middelen.

Meerdere race types zijn inbegrepen, van drift te verzamelen en point-to-point races. AI verkeer zal aanwezig zijn op de wegen onder één speler, die een nieuwe dynamiek aan de Forza racing systeem biedt zijn. Spelers kunnen ook daag andere Horizon festival drivers die ze tegenkomen in een één-op-één race om een ​​bepaalde locatie. De locatie is willekeurig elke keer, en de AI hebben de mogelijkheid om snelkoppelingen gebruiken in hun voordeel. De wedstrijden zullen plaatsvinden op verschillende tijdstippen te nemen gedurende de dag / nacht-cyclus in het spel, met inbegrip van nachtraces. Een vaardigheid systeem is geïmplementeerd in het spel; spelers verdienen street cred tijdens de races door het rijden agressief. Acts zoals driften, springen over obstakels en het krijgen van een auto op twee wielen dragen allemaal bij aan de cred. Deze kunnen aan elkaar worden gekoppeld in een combo, dat op zijn beurt het geld spelers worden betaald aan het einde van een bepaald ras. Cred ook invloed populariteit niveau van een speler in het spel. Als populariteit van een speler verhoogt nieuwe speciale evenementen zijn ontgrendeld, zoals races tegen helikopters en vliegtuigen.

Snelheidscontroles zijn aanwezig in het spel, en spelers kunnen elkaar voor de topsnelheid uitdagen in een bepaald gebied. Camera’s platenspeler tijden, die vervolgens kunnen worden gedeeld tussen rivalen. Die rivalen kan dan proberen om de gedeelde tijd te verslaan. Een fotografie-modus is ook inbegrepen. Naast de races, kunnen spelers zoek schuur vindt auto’s, hebben ze hersteld, en voeg ze toe aan hun auto collectie.

    Tags: Xbox 360

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter