Bioshock infinite

Bioshock infinite
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
79.2%
In 1912, wordt Booker DeWitt genomen door Robert en Rosalind Lutèce naar een eiland vuurtoren voor de kust van Maine. Verteld aan “brengen ons het meisje en veeg de schuld,” Booker komt een vuurtoren, verdubbeld als een raket silo, die hem meeneemt naar Columbia. Booker wordt al snel gevolgd door de stad autoriteit wanneer hij Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

In 1912, wordt Booker DeWitt genomen door Robert en Rosalind Lutèce naar een eiland vuurtoren voor de kust van Maine. Verteld aan “brengen ons het meisje en veeg de schuld,” Booker komt een vuurtoren, verdubbeld als een raket silo, die hem meeneemt naar Columbia.

Booker wordt al snel gevolgd door de stad autoriteit wanneer hij gevonden wordt, voorzien van een litteken van de letters “AD”, die overeenkomen met de beschrijving van de voorzegde “Valse Herder” wie zal corrupte Elizabeth en omver te werpen Columbia. Vrijmaken van Elizabeth uit haar toren, Booker ontwijkt ternauwernood haar ontvoerder, “Songbird.” Het bereiken van een luchtschip, Booker belooft om Elizabeth te nemen naar Parijs; als ze beseft dat ze gaan naar New York City om de schuld Booker’s af te vegen, een betraand Elizabeth slaat hem uit. Booker ontwaakt het luchtschip onder controle van Daisy Fitzroy en Vox Populi, die bieden het schip terug als Booker herstelt een wapen zending vinden.

Na het vinden van Elizabeth, Booker wordt haar beschermer. Elizabeth haar vermogen toont om Tranen openen, maar groeit verstoord door de schade op Booker, Columbia, en de wereld in het algemeen gemaakt door haar veranderingen van de werkelijkheid. Een geopende Tear leidt hen naar een wereld waar Booker is een martelaar van de Vox Populi wiens ‘offer’ leidde een open oorlog tussen de oprichters en de Vox Populi. Wanneer ze geconfronteerd worden met een alternatieve realiteit van een “levend Booker” Fitzroy, ervan overtuigd dat hij is “ofwel een bedrieger, of een spook,” draait haar krachten tegen Booker in een poging om opnieuw de favoriete verhaal. Met Booker’s hulp, Elizabeth doodt Fitzroy om haar te verhinderen het uitvoeren van een oprichter jongen.

Als ze proberen om te vertrekken door luchtschip, valt Songbird het duo en ze crashen terug naar Columbia. Voortgezette verder, ze ontrafelen een samenzwering achter de oprichting van de stad: Zachary Hale Comstock had de Lutèce tweeling de bouw van een “Siphon” apparaat om bevoegdheden Elizabeth’s te remmen; Elizabeth is Comstock’s geadopteerde dochter, die hij van plan is te verzorgen in het overnemen van na zijn dood; en Comstock uitgezet naar zijn vrouw en de Luteces doden om de waarheid te verbergen. Na Elizabeth wordt gevangen door Songbird, Booker streeft maar in de toekomst door een oudere Elizabeth wordt gebracht; Ze legt uit dat, omdat Booker niet stoppen Songbird, leed zij decennia van marteling en hersenspoeling, erven Comstock’s oorzaak en het voeren van oorlog op de wereld. Uitleggen dat Songbird verhinderd altijd zijn eerdere reddingspogingen, Elizabeth smeekt Booker om Songbird te stoppen met zijn lied en keert hem om zijn aanwezig.

Booker bereikt aanwezig Elizabeth, en het paar na te streven Comstock aan zijn luchtschip. Comstock eist dat Booker uitleggen Elizabeth’s verleden naar haar; een woedende Booker verdrinkt Comstock. Booker ontkent kennis over vermiste pink Elizabeth’s, maar ze beweert dat hij gewoon is vergeten. Het beheersen van Songbird, het paar af te weren een Vox Populi aanval, voor het bestellen van Songbird naar de Siphon vernietigen. Zoals Songbird weer aan Booker, bevoegdheden Elizabeth’s volledig ontwaken, waarmee ze een traan te openen en te transporteren naar de onderwaterstad Rapture. [B] Booker en Elizabeth materialiseren in de stad, van waar zij zien Songbird verpletterd buiten door de waterdruk .

Elizabeth neemt Booker aan de oppervlakte vuurtoren, uit te leggen zijn er talloze alternatieve vuurtorens en versies van Booker en Elizabeth; ze binnen een van oneindige mogelijke werkelijkheden afhankelijk van hun keuzes. Ze toont aan dat op 8 oktober 1893, Robert Lutèce benaderd Booker namens Comstock, met het verzoek dat hij “geef ons het meisje en veeg de schuld,” verwijzend naar Booker’s dochtertje, Anna DeWitt – Booker’s “AD” branding. Booker tegenzin akkoord, maar al snel zette de achtervolging in; aankomen als Comstock nauwelijks ontsnapt door een traan, de afsluiting van zijn doorgesneden Anna’s vinger. Comstock hief Anna als zijn eigen dochter, Elizabeth, en vanwege haar afgehakte vinger, dan twee werkelijkheden haar bestaande tegelijkertijd laat haar tranen te creëren en te verplaatsen tussen them.Robert Lutèce, boos op acties Comstock’s, overtuigde Rosalind om hem te helpen Booker brengen de realiteit waar Columbia bestaat om te redden Elizabeth.

Elizabeth legt uit dat Comstock altijd in leven zullen blijven in alternatieve universa, zoals de Luteces ander universum Bookers talloze malen hebben ingeroepen om te proberen om de cyclus te beëindigen. Het stoppen van Comstock vereist ingrijpen in zijn geboorte, Elizabeth neemt Booker terug in de tijd naar een doop hij woonde, in de hoop van verzoening voor de zonden die hij bij Wounded Knee gepleegd; Ze legt uit dat, terwijl Booker van gedachten veranderd, sommige alternatieve Bookers aanvaard de doop en werden herboren als “Zachary Comstock.” Comstock, later bewust van zijn verbinding met Booker en steriliteit van overmatig gebruik van de Lutèce Tear machine, ontvoerd Anna naar een biologische erfgenaam voor Columbia bieden. Booker, trad vervolgens door andere universum Elizabeths bij de doop, stelt hen in staat om hem te verdrinken, het voorkomen van zijn doop keuze en daarmee het voorkomen van het bestaan ​​Comstock’s. Één voor één, de Elizabeths beginnen te verdwijnen, het scherm snijden om zwart op de laatste.

In een post-credits scene, een Booker [c] ontwaakt in zijn appartement op 8 oktober 1893. Hij roept uit voor Anna en opent de deur naar haar kamer voordat het scherm bezuinigingen op zwart.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 471

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter