Sniper: Ghost Warrior 2

Sniper: Ghost Warrior 2
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68.4%
Het spel begint met de speler de controle over particuliere beveiliging consultant Captain Cole Anderson, in de Filippijnen, met CIA-agent Diaz maken hun weg naar een oude Russische radarpost om het te vernietigen tijdens het werken op een tip dat een aantal huurlingen zich daar hadden verzameld om een ​​makelaar gaan voor een bio-agens WMD. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Het spel begint met de speler de controle over particuliere beveiliging consultant Captain Cole Anderson, in de Filippijnen, met CIA-agent Diaz maken hun weg naar een oude Russische radarpost om het te vernietigen tijdens het werken op een tip dat een aantal huurlingen zich daar hadden verzameld om een ​​makelaar gaan voor een bio-agens WMD. Terwijl Diaz vernietigt het, hoort hij vijandelijke radio chatter over de vangst van een spion werken voor de PSC door de huurlingen. Diaz commando’s een team om de operatieve redden terwijl Anderson maakt zijn weg naar die vuur uit een grot met uitzicht op het resort, waar de soldaat wordt gevangen gehouden en waar de vermeende deal is gepland bieden. Ze besparen de soldaat, maar terwijl het toezicht op de deal Anderson ziet een van de dealers om Merinov, een oude aquantaince uit zijn verleden, en vervolgens het hele team wordt overvallen door een vijandelijke sluipschutter en iedereen behalve Anderson wordt gedood of gevangen genomen. Anderson hoofden naar een dorp om de overdracht van de bio-wapen evenals zijn gevangen teamgenoten onderscheppen. Hij slaagt erin om Diaz en Gomez redden net zoals ze op het punt om te worden uitgevoerd, maar de bio-wapen is verloren. Beide agenten verbinden met Anderson, maar Gomez wordt gedood terwijl ontsnapt uit het nastreven van huurlingen. Na hun achtervolgers met succes ontsnapt Diaz opmerkt, “het is Sarajevo helemaal opnieuw”.

Anderson is op de brik gestuurd voor ongehoorzaamheid aan directe orders (het redden van zijn teamgenoten in plaats van het veiligstellen van de Bio-Agent massavernietigingswapens waarvan de primaire doelstelling was). Hij herinnert zich de gebeurtenissen in Sarajevo, 1993, waar hij en zijn spotter Carl Maddox kregen de opdracht om foto’s van de genocide van Servische troepen onder leiding van Marko Vladić nemen. Ze ontmoeten een Russische contactpersoon Merinov binnen de stad. Na het veiligstellen van een strategisch punt en het nemen van de foto’s van de genocide, Maddox verliest zijn hoofd koel in staat om de wreedheden verder te kijken, en gaat in tegen orders om Vladić doden. Anderson volgt hem met tegenzin. Merinov toont ze een ingestort gebouw met uitzicht op de positie Vladić’s. Merinov verlaat tot het vervoer voor Maddox en Anderson vinden, terwijl ze een hinderlaag van de Servische commandant. Anderson schiet Vladić en ze lopen naar het afzuigpunt. Er Merinov verraadt ze aan de Servische troepen en ze zijn gevangen. Anderson ontsnapt om te stoppen Merinov van framing Amerikaanse troepen voor de genocide. Anderson hoort van commando dat Maddox is eigenlijk een verrader werken met Merinov, die hem gemanipuleerd om te doden Vladić verlaten van zijn krachten vrij om deel te nemen aan wapensmokkel. Hij wordt veroordeeld tot Maddox in plaats van Merinov doden. Anderson schiet Maddox in een bewegende jeep en houdt de huls van de kogel die hij geschoten Maddox met.

Terug in de gevangenis, Diaz bezoekt Cole, hem werd meegedeeld dat hij heeft getrokken in gunsten om hem eruit te komen van de brik en terug in actie met hem als ze hem nodig om Merinov die klaar is om de Bio-Agent te verkopen aan een fanatieke jihadi doden krijgsheer in Kashmir – een neerslag van wat kan een oorlog tussen Pakistan en India en de winst Merinov’s wapensmokkel operatie te creëren. Diaz en Anderson hoofd naar Tibet te Merinov vermoorden en te herstellen van de WMD. Op weg naar de deal website lijden ze een ongeval en hun apparatuur te verliezen. Na het herstellen van hun apparatuur en ontsnappen aan een instortende caveway ze eindelijk het nest met uitzicht op de hinderlaag site te bereiken. Waarbij het de bedoeling om te schieten Merinov, Anderson ziet Maddox, blijkbaar zijn schot te hebben overleefd die uit de helikopter. Maddox ziet hen en waarschuwt hun eigen huurling krachten om de hinderlaag. Anderson schiet en doodt Merinov door het glas van de helikopter, waardoor het te crashen. Maddox overleeft echter en stelt de Bio-wapen en taunts Anderson na hem te komen. Diaz en Anderson gaan na Maddox die uiteindelijk leidt tot Anderson met een snipen duel met Maddox. Tenslotte Anderson schiet en doodt Maddox, het veiligstellen van de Bio-Weapon. Diaz vraagt ​​hem of hij heeft iemand op hem te wachten weer thuis waarop Anderson antwoordt ‘Mijn geweer is mijn beste vriend, het is mijn leven’ en laat de shell hield hij voor 20 jaar

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter