The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
72%
The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth (BFME) is a real-time strategyspel for Windows en is developed deur EALA (Electronic Arts Los Angeles). Het is gebaseerd op Het boek In de Ban van de Ring (The Lord of the Rings) van JRR Tolkien en de verfilming hiervan. Het Doel Van het spel, tenminste, Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth (BFME) is a real-time strategyspel for Windows en is developed deur EALA (Electronic Arts Los Angeles). Het is gebaseerd op Het boek In de Ban van de Ring (The Lord of the Rings) van JRR Tolkien en de verfilming hiervan.

Het Doel Van het spel, tenminste, van de campagne, is het OM de vijandelijke Landen in Midden-aarde te veroveren ontmoette Een Zelf opgebouwd Leger Van Helden en soldaten. Wat voor Soort soldaten nl Welke helden is afhankelijk van Het Volk DAT je Kiest. Twee of this Volkeren Staan aan de Kwade Kant en two aan de Goede Kant, Maar per spel kun je slechts Één van De Vier Volkeren besturen.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter