Obsidian

Obsidian
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
60%
U komt, een vreemdeling in een vreemd land. Verward, gedesoriënteerd, je je een weg door de verwrongen, surrealistische wereld op zoek naar je partner, Max. Alles wat je met je meedraagt is de kennis die je hebt uitgegroeid tot aanvaarden als de waarheid. Maar je staat op het punt te ontdekken dat wat de waarheid Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

U komt, een vreemdeling in een vreemd land. Verward, gedesoriënteerd, je je een weg door de verwrongen, surrealistische wereld op zoek naar je partner, Max. Alles wat je met je meedraagt is de kennis die je hebt uitgegroeid tot aanvaarden als de waarheid. Maar je staat op het punt te ontdekken dat wat de waarheid is, hangt af van welke wereld u zich bevindt. En in deze wereld, de dingen niet per se werken zoals ze zouden moeten. In deze wereld, niet de tekens niet precies doen wat je zou verwachten dat ze doen. In deze wereld, zijn de wetten van de fysica of andere manier verwrongen geworden: wat is boven en wat beneden is slechts een kwestie van mening. Hier, na elke verbijsterende puzzel die je oplost, een andere loert om de hoek. En als je elke ongrijpbare mysterie te ontrafelen, een nog grotere men begint te ontvouwen. De vraag is, zal je samen alle stukjes van de puzzel op en maak de juiste keuze wanneer de tijd komt.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 114

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter