Halo 3: ODST

Halo 3: ODST

Introductie

Halo 3: ODST is een first-person shooter.

Het werd ontwikkeld door Bungie en werd uitgegeven door Microsoft Game Studios.

Het spel is uitgegeven op 22 september 2009.

Het spel is beschikbaar voor Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay

Halo 3: ODST is een shooter video game met de meeste gameplay vindt plaats vanuit een first-person perspectief. Het spel bevat een open wereld omgeving in de geactualiseerde Keniaanse stad Mombasa, aangeduid als New Mombasa. Hoewel de gameplay van ODST draagt ​​een sterke gelijkenis met die van de vorige Halo-titels, de speler niet de rol van de verbeterde veronderstellen menselijk supersoldier Master Chief, hoofdpersoon van Halo 3. In plaats daarvan, de speler bestuurt de menselijke soldaten bekend als “Orbital Drop Shock Troopers” of ODSTs. Sinds ODSTs niet geavanceerde pantser en reflexen van de Master Chief’s bezitten, kunnen ze niet springen zo hoog, zo snel bewegen, overleven grote watervallen, of hanteren twee wapens tegelijk. In plaats van de Master Chief’s-schade absorberen energie schild, het spel maakt gebruik van een opladen uithoudingsvermogen monteur. Nadat de speler schade ondervindt, het scherm knippert rood en het uithoudingsvermogen te scoren afneemt. Als de speler krijgt extra schade voordat het uithoudingsvermogen kan herstellen, is de gezondheid van de speler verminderd. Verlies van alle gezondheid zorgt ervoor dat de speler karakter te sterven en opnieuw te starten bij de laatst opgeslagen checkpoint. Medische verpakkingen verspreid over de game-omgeving kan de gezondheid van de speler te herstellen. De speler head-up display (HUD) is voorzien van een “VISR” modus die vijanden in het rood, bondgenoten in het groen, en items van belang zijn in blauwe of gele schetst.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter