Gemini Rue

Gemini Rue
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68.6%
De indrukwekkende Gemini Rue is een 2011 neo-noir science fiction verhaal met een ongelooflijke menselijke element en een mind-blowing plot twist in het derde bedrijf, maar het is ook een bewogen voorbeeld van hoe een jonge game designer’s droom groot succes in het opnieuw uitvinden van het kunnen vinden klassieke Golden Age avontuur. UCLA Media Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De indrukwekkende Gemini Rue is een 2011 neo-noir science fiction verhaal met een ongelooflijke menselijke element en een mind-blowing plot twist in het derde bedrijf, maar het is ook een bewogen voorbeeld van hoe een jonge game designer’s droom groot succes in het opnieuw uitvinden van het kunnen vinden klassieke Golden Age avontuur. UCLA Media Arts student Joshua Nuernberger waarschijnlijk kon het niet hebben gedacht toen hij Gemini Rue in de 2010 Independent Games Festival, dat een jaar later zou worden erkend als een van de grootste avonturen in de moderne tijd. Maar dat is precies wat er gebeurd is, en het is allemaal gedaan in een zeer nostalgie-vriendelijke retro-formaat, compleet met een klassieke Sierra-achtige interface, 320×200 achtergronden en relatief kleine ruimtes met veelal eenvoudige puzzels.

Het verhaal is het meest opvallende kenmerk van het spel, het vertellen van de parallelle verhalen van Azriël Odin, een schurkenstaat politieman met een duister verleden op zoek naar een goede vriend, die is verdwenen; en Delta-Six, een inwoner van de mysterieuze Center 7 faciliteit die, als onderdeel van een revalidatieproces, heeft zijn geheugen weggevaagd en ondergaat wapentraining. Terwijl schijnbaar verbroken op het eerste, zijn hun lot voorbestemd om botsen in dramatische en donkere mode in de laatste uren van het spel in een van de betere verhaal wendingen die elk avontuur spel ooit heeft gekenmerkt. Het spel voert zelfs een aantal zachte actiescènes tegen het lijf van de intensiteit van de vuurgevechten. Maar het is de emotionele gewicht in zijn verhalen dat dit spel een must-play maakt voor elke fan van de neo-noir verhalen, of retro-stijl avonturen, en binnen zijn somber en impactvolle verhaal, het wijst de weg naar een zeer mooie toekomst voor zelfstandig ontwikkelde avonturen.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 126

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter