Medal of Honor

Medal of Honor

Introductie

Medal of Honor is een first-person shooter.

Het spel werd ontwikkeld door Danger Close Games (single-player), EA Digital Illusions CE (multiplayer) en is uitgegeven door Electronic Arts (EA).

Het spel is in Noord-Amerika uitgegeven op 12 oktober 2010. In Australië was dat op 14 oktober 2010. In Japan (PC) was dat op 14 oktober 2010. In Europa was dat op 15 oktober 2010 en in Japan (consoles) op 21 oktober 2010.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows en Xbox 360.

Gameplay

Gameplay richt zich op het uitbeelden van de operaties in Afghanistan. Typische in-game doelstellingen zijn overvallen vijand schuilplaatsen, het redden van gijzelaars en undercover operaties. De wijziging van de Unreal Engine 3 kunnen spelers schuiven om dekking en andere combat moves. De game is losjes gebaseerd op delen van Operation Anaconda; specifiek, de gebeurtenissen rond de Slag van Roberts Ridge.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter