Legend of Grimrock 2

Legend of Grimrock 2
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
73.2%
Legend of Grimrock 2 misschien alleen vrijgegeven een paar maanden geleden, maar het komt echt uit een tijd bij het afspelen van een RPG betekende dat je een gestage stroom van ruitjespapier en het geduld nodig om veel kaarten te trekken. Het bouwt voort op het prachtige stichting door zijn indrukwekkende voorganger gelegd, waarbij vier Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Legend of Grimrock 2 misschien alleen vrijgegeven een paar maanden geleden, maar het komt echt uit een tijd bij het afspelen van een RPG betekende dat je een gestage stroom van ruitjespapier en het geduld nodig om veel kaarten te trekken.

Het bouwt voort op het prachtige stichting door zijn indrukwekkende voorganger gelegd, waarbij vier avonturiers uit de grenzen van een enkele, enorme kerker, waardoor ze een hele eiland te verkennen – een die is ongelooflijk divers. Er zijn torens, crypten, kerkers, bossen, moerassen, stranden en allerlei fantasie locales te wachten om ontdekt te worden. Het is enorm. Zo groot dat ik bekennen dat ik moest de automap veel meer dan ik deed in de vorige game. Ik heb alleen zoveel ruitjespapier.

De partij van helden alle bezetten een tegel, en zijn in wezen gewoon hun bevoegdheden en gevechtskunst – het gaat niet over hen. De reis door een donkere en vochtige kerkers, de gespannen realtime vecht tegen afschuwelijk, vaak logge, gedrochten, de verschrikkelijke angst die je voelt als je volkomen verdwaald bent in een doolhof, de puzzels die soms werkelijke aantekeningen nodig – dat is wat het is over.

De klasse en ras selectie is sterk ook verbeterd, waardoor partijen aan schietgrage ratmen, of boeren die ervaring door het eten van ander eten krijgen bevatten. Bonkers.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 659

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter