Icewind Dale

Icewind Dale
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
69.8%
Op papier, Icewind Dale was een minder ambitieuze vooruitzicht dan Baldur’s Gate. Waar de eerste RPG van BioWare’s zijn isometrische kaarten samen hadden gestikt in een lappendeken open wereld, Black Isle ontwierp een grotendeels lineair lopen door een set serie kerkers. Maar Icewind Dale was het product van een development team genieten van zichzelf, en Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Op papier, Icewind Dale was een minder ambitieuze vooruitzicht dan Baldur’s Gate. Waar de eerste RPG van BioWare’s zijn isometrische kaarten samen hadden gestikt in een lappendeken open wereld, Black Isle ontwierp een grotendeels lineair lopen door een set serie kerkers.

Maar Icewind Dale was het product van een development team genieten van zichzelf, en het toonde. Hoewel Dragon Age nabootst haar overhead tactische camera, de gevechten hier zijn superieur – het soort ontmoetingen alleen ontwerpers die hun combat engine weet inside-out kan opbrengen.

Vorig jaar de Enhanced Edition wordt geleverd met een Story Mode, dat zal u laten ploegen door deze gevechten zoals zoveel sneeuw, maar op de normale moeilijkheidsgraad die je nodig hebt om zich te concentreren. Sommige gebieden herinneren Doom en zijn monster kasten – het vangen van de partij in situaties buiten hun comfort spreuken en formaties en dwingen hen om uit te werken een plan om te overleven.

De zwaarste gevechten zijn een oefening in intense micromanagement – prioritering van vijanden, het onderbreken van spreuken, het tegengaan van wolken van verstikkende gas, en nooit laat je hand te bewegen meer dan een centimeter afstand van de pauzetoets.

Icewind Dale is ook ongeveer net zo geaard als RPG’s te krijgen. Terwijl de plot doet uiteindelijk spiraal in een inter-dimensionale Grudge Match, laat nooit de Tien steden – de bevroren regio in het noorden van Faerun. Het gevoel van plaats levert een aantal zeer subtiele wereld-gebouw. Het starten van de stad alleen, Easthaven, erin slaagt om levensonderhoud, stoïcisme, religie en de stank van het drogen van vis te pakken in een isometrische tekening.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 536

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter