Fallout New Vegas

Fallout New Vegas
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
73%
Bethesda zou hebben opgewekt de Fallout-serie, maar het was Obsidian dat maakte het echt het gevoel dat Fallout opnieuw. Fallout New Vegas neemt de humor en smaak van de originele Fallout en de uitstekende opvolger en past deze toe op Fallout 3’s motor met wonderbaarlijke resultaten. Voor een post-apocalyptische woestenij, Fallout’s remake van Nevada is Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Bethesda zou hebben opgewekt de Fallout-serie, maar het was Obsidian dat maakte het echt het gevoel dat Fallout opnieuw. Fallout New Vegas neemt de humor en smaak van de originele Fallout en de uitstekende opvolger en past deze toe op Fallout 3’s motor met wonderbaarlijke resultaten.

Voor een post-apocalyptische woestenij, Fallout’s remake van Nevada is belabberd met het leven. Twee legers het tegen elkaar – de New California Republic en de knettergek, Romeins thema Legioen – nederzettingen zijn verspreid over de plaats, en de kaart is gewoon verdrinken in dingen te doen en plaatsen om te gaan. Het is de meest woeste vakantie je ooit geweest.

Word een casino big-shot in de New Vegas strip; een veteraan premiejager, gesel van ontsnapte criminelen, en veroveraar van een veroordeelde run gevangenis; een kerker-delven salvager, op zoek naar de Oude Wereld-technologie; een gladde praten verleider en oplichter, knijpen geld uit de gemakkelijk te manipuleren of chatten je weg uit gevechten – het punt is om New Vegas welke manier je wilt spelen, het negeren van wat je wilt.

Ondanks de vanille spel zijn rijke inhoud, met zijn honderden kerkers, multi-tiered quests, uitgewerkt NPC metgezellen en groot scala aan spullen, hebben modders het oneindig groter gemaakt. Grafische revisies, nieuwe quests, geheel nieuwe gebieden – de ijverige gemeenschap heeft al een duizelingwekkende verscheidenheid aan inhoud, en blijft dit doen. Krijg New Vegas en zeggen cheerio om honderden uren van je leven.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter