Call of Duty 2

Call of Duty 2

Introductie

Call of Duty 2 is een first-person shooter.

Het spel werd ontwikkeld door Infinity Ward (PC & Xbox 360), Aspyr (OS X) en is uitgegeven door Activision, Aspyr (Noord-Amerika , OS X) en Konami (Japan, Xbox 360).

Het spel werd voor Microsoft Windows uitgegeven op 25 oktober 2005 en in Japan op 24 maart 2005. Voor Xbox 360 kwam het spel uit in Noord-Amerika op 22 november 2005. In Europa was dat op 2 december 2005 en in Japan op 15 juni 2006. Voor OS X kwam het spel in Noord-Amerika uit in 2006. In Europa was dat op 1 juni 2006.

Het spel is  beschikbaar voor Xbox 360, Microsoft Windows en OS X.

Gameplay

Call of Duty 2 is een first-person shooter die een single-player story mode en een multiplayer modus heeft. De speler neemt de rol van verschillende geallieerde hoofdrolspelers in specifieke opdrachten tijdens de Tweede Wereldoorlog. De speler kan bukken en liggen gevoelig, en kan muurtjes en andere obstakels schaal. [1] Twee vuurwapens kan worden uitgevoerd, die kunnen worden verwisseld met die links op het slagveld en zowel fragmentatie en rookhandgranaten kunnen worden uitgevoerd. Ijzergezichten Een pistool kan worden gebruikt om meer nauwkeurig te richten. Een kompas op de heads-up display (HUD) toont zowel bondgenoten en vijanden, en objectieve markers te plaatsen moet de speler te bereiken, gebieden te verdedigen, of vijandelijke kanonnen of tanks die de speler explosieven over te schakelen moet planten te geven. Emplaced wapens zoals machinegeweren en flak kanonnen zijn beschikbaar op sommige locaties tot het afsluiten van vijandelijke troepen. Bovendien hebben sommige opdrachten plaatst de speler controle van een tank.

De speler heeft een set van een verrekijker. Hoewel het over het algemeen genegeerd tijdens-infanterie beperkte gameplay, is het essentieel om de lange afstand gebruik van de Crusader tanks en één van de missies waarin de speler artillerievuur moet rechtstreeks naar een stad te verdedigen. Het is ook belangrijk voor de scouting, hoewel de meeste van het spel vindt plaats in de persoonlijke, close combat situaties verminderen van het belang van deze tactiek.

Moet de speler neemt ernstige schade , zal het scherm rood en het geluid van de hartslag van het personage zal toenemen in volume hoger te zetten ; Dit geeft aan de gezondheid van de speler is laag . De speler moet een uitweg uit het vuur te blijven om te herstellen alvorens het opnieuw of anders strijd zal sterven en opnieuw vanaf het laatste checkpoint te vinden. Gezondheid wordt alleen hersteld door middel van automatisch opladen wanneer de speler niet onder vuur . Sommige aanvallen , zoals explosies van granaten of schelpen, zal de speler direct te doden als de speler is te dichtbij.

In april 2006, Infinity Ward heeft de Call of Duty 2 Radiant, waarin een speler toelaat om hun eigen multiplayer of single – player maps te creëren. Samen met Radiant, de kaartenmaker omvat Maya plug – in ondersteuning , een effect -editor , en een vermogensbeheerder die het mogelijk maakt op maat gemaakte modellen worden gemaakt en geïmporteerd in het spel , evenals aangepaste effecten.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter