Battlefield: Bad Company

Battlefield: Bad Company

Introductie

Battlefield: Bad Company is een first-person shooter.

Het spel werd ontwikkeld door  EA Digital Illusions CE en is uitgegeven door EA (Electronic Arts).

Het spel is in Noord-Amerika uitgegeven op 23 juni 2008. In Europa was dat op 26 juni 2006.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameplay

In het spel kunnen spelers één primaire wapen dat elk heeft zijn eigen secundaire, samen met een combat mes, granaten en andere opgepikt explosieven en apparaten te houden. Zal beginnen 100 gezondheid, die verminderd beschadiging. Gewonde spelers te genezen met behulp van het LIFE-2 auto-injector. De omgeving is bijna volledig vernietigbaar, maar kogels niet kan gaan door de meeste muren. De munitie systeem maakt gebruik van een kogel rekenmachine, getoond op de HUD, en spelers kunnen eindeloos repareren voertuigen met elektrische gereedschappen, tenzij ze volledig verwoest. Luchtaanvallen and Mortar Stakingen kunnen ook worden gebruikt.

Battlefield: Bad Company heeft een assortiment van militaire voertuigen uit elk van de game drie facties die gebruikt kunnen worden door de speler. Tanks, infanterie gevechtsvoertuigen, pantserwagens, gevechtshelikopters, patrouilleboten, mobiele luchtafweer wapensysteem. In tegenstelling tot sommige eerdere versies in de Battlefield-serie, fixed-wing vliegtuigen zoals straaljagers en bommenwerpers zijn niet beschikbaar in dit spel.

De Frostbite game engine maakt 90% van het milieu om te worden vernietigd, met inbegrip van gebouwen, vegetatie (met inbegrip van bomen, gras en struiken), voertuigen, andere spelers en de grond zelf. Voor gameplay doeleinden, de frames van een aantal gebouwen en objecten blijven onverwoestbaar om totale vernietiging van belangrijke punten te voorkomen en om te voorkomen dat de kaart van het zijn volledig plat. Daarnaast bevat het spel dynamische verlichting te correleren met de veranderende omgeving.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter