Pirates: Legend of black kat

Pirates: Legend of black kat
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
62.8%
Het spel richt zich op de avonturen van Katarina de Leon, de dochter van Marcus de Leon, gouverneur van de Pirate Isles, en Mara Rousseau, de leider van de Pirates of Skull Cove, terwijl ze zeilt de Vijf zeeën op zoek naar het graf van haar moeder, en de verblijfplaats van Captain Hawke, de man Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Het spel richt zich op de avonturen van Katarina de Leon, de dochter van Marcus de Leon, gouverneur van de Pirate Isles, en Mara Rousseau, de leider van de Pirates of Skull Cove, terwijl ze zeilt de Vijf zeeën op zoek naar het graf van haar moeder, en de verblijfplaats van Captain Hawke, de man die haar vader vermoord. Om Hawke te vinden, moet Kat zoeken naar de mystieke Chartstones, en moedig de gevaarlijke en woeste eilanden van de Vijf Seas besmet met Hawke’s mannen, de Crimson Guard.

Gedurende het spel Kat zal magische voorwerpen en artefacten te vinden, confronteren gevaarlijke wezens en wilden, quests te voltooien voor de eilandbewoners in ruil voor hulp, loon zeeslagen tegen de Crimson Guard, het verzamelen van buit en ontgraven begraven schat die ze kunnen gebruiken om haar schip te upgraden, ontdek de waarheid van haar moeder, Mara, en uiteindelijk haar vader Marcus ‘dood te wreken door het verslaan van de kwade Captain Hawke.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter