LEGO en Warner Bros maken een Skylanders-achtige spel

LEGO en Warner Bros maken een Skylanders-achtige spel

LEGO en Warner Bros zijn bezig aan een Skylanders-achtige spel met fysieke spelfiguurtjes.

De game is waarschijnlijk in ontwikkeling bij Traveller’s Tales. Uitegever Warner Bros wilde niet reageren op dit gerucht. VideoGamer vroeg laatst nog aan Tim Wileman, de producer van Traveller’s Tales of zo’n game mogelijk in de maak is. Tim Wileman gaf als antwoord dat ze zich niet teveel willen focussen op andere games, maar dat ze altijd nieuwe dingen willen doen op het gebied van schaal en potentieel. Vandaar dat de fans hun in de gaten moeten houden, aldus Wileman.

“I don’t want to focus too much on the other games at the moment, but what I will say is, like I say, we’re always looking to push the boundaries on these games in terms of the scope and the potential and we’re ambitious in that respect. So although I can’t go into any specific details now, rest assured that is the case and we’re always trying to push the boundaries. So watch this space.”

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter