Bloodborne

Bloodborne

Introductie

Bloodborne is een action role-playing  (action RPG, action/RPG, of ARPG) game.

Het word ontwikkeld door From Software en word uitgegeven door Sony Computer Entertainment.

Het spel word in Noord-Amerika uitgegeven op 24 maart 2015. In Europa is dat op 25 maart 2015. In Japan is dat op 26 maart 2015 en in Groot-Brittannië op.

Het spel word alleen beschikbaar voor Playstation 4.

Gameplay

Bloodborne zal actie role-playing elementen vergelijkbaar met die gevonden in de ontwikkelaar From Software’s spellen Demon’s Souls en Dark Souls voorzien. Combat is snelle en vereist een offensieve aanpak om voor spelers om dichte hordes vijanden te bestrijden. De speler karakter is wendbaar en is in staat om het vegen streepjes voeren rond vijanden terwijl vergrendeld. De nieuwe risico versus beloning stijl van gameplay wordt benadrukt door middel van gezondheid Bloodborne ’s herwinnen systeem, waarin de speler te laat, binnen een klein venster van de tijd, delen van verloren gezondheid te herstellen door terug te slaan op aanvaller van de speler. Bloodborne als een spel werd beschreven door Sony’s Senior Community Manager als “Dark Souls met jachtgeweren”

Melee wapens kan transformeren in twee alternatieve toestanden; elke staat stimuleert een andere benadering van de strijd. Het hakmes, bijvoorbeeld in zijn oorspronkelijke staat kan worden gebruikt om snel te verzenden vijanden in krappe ruimtes, maar toen omgezet in zijn secundaire toestand wordt het een uitgebreide mes meer geschikt voor crowd control. De speler kan ook hanteren een vuurwapen hun linkerhand die kan worden gebruikt om vijanden, die vervolgens kan worden gevolgd door een kritische aanval van de speler slagwapen verdoven.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter