Assassin’s Creed

Assassin’s Creed
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
80%
Assassin’s Creed is een videospel ontwikkeld door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft. De werktitel, Project Assassin, werd bekendgemaakt bij het Microsoft X05-evenement. Sinds de E3 2006 is de titel Assassin’s Creed. Het spel werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de PlayStation 3, maar is nadien ook voor de Xbox 360, pc, en PlayStation Portable aangekondigd en Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Assassin’s Creed is een videospel ontwikkeld door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft. De werktitel, Project Assassin, werd bekendgemaakt bij het Microsoft X05-evenement. Sinds de E3 2006 is de titel Assassin’s Creed. Het spel werd oorspronkelijk ontwikkeld voor de PlayStation 3, maar is nadien ook voor de Xbox 360, pc, en PlayStation Portable aangekondigd en uitgekomen.

Het vervolg, Assassin’s Creed II, is uit sinds 20 november 2009.

Het spel speelt zich af tijdens de Derde Kruistocht in de middeleeuwen. De speler kruipt in de huid van een lid van het genootschap genaamd Hashashin, waarbij de speler Altaïr Ibn-La’Ahad (Arabisch voorNiemandszoon) is. De speler is in staat te reizen door drie steden: Jeruzalem, Akko en Damascus. De steden worden bewoond door zeer veel mensen en de manier waarop de speler Altaïr door de menigte laat lopen heeft invloed op hoe de mensen op jou reageren. Voorbeeld: wanneer men door een menigte loopt, en men duwt iemand lichtelijk uit de weg heeft het niet zo’n groot effect. Maar als men iemand vol op zijn of haar gezicht slaat is het mogelijk dat de menigte boos wordt, zich verenigt en de speler moet vluchten. Als de speler op de muren en gebouwen gaat klimmen, zullen de inwoners van de stad er in een kring omheen gaan staan en gaan wijzen en dergelijke.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 513

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter