Assassin’s Creed: Revelations

Assassin’s Creed: Revelations
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
80.2%
Assassin’s Creed: Revelations is een videospel dat is ontwikkeld door Ubisoft Montreal. Het spel is uitgegeven op 15 november 2011 voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Het spel voor Windows zou eerst ook op die datum worden uitgebracht, maar werd uitgesteld tot 29 november. Net als Assassin’s Creed: Brotherhood bevat Revelations zowel een Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Assassin’s Creed: Revelations is een videospel dat is ontwikkeld door Ubisoft Montreal. Het spel is uitgegeven op 15 november 2011 voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Het spel voor Windows zou eerst ook op die datum worden uitgebracht, maar werd uitgesteld tot 29 november.

Net als Assassin’s Creed: Brotherhood bevat Revelations zowel een singleplayer- als een multiplayermodus. Revelations bouwt voort op de multiplayer van zijn voorloper en bevat verbeterde en uitgebreidere modus.

Na de gebeurtenissen uit Assassin’s Creed: Brotherhood, is Desmond in een coma gevallen en terug in deAnimus geplaatst. Daar komt hij terecht in de Black Room, een achterhoek van de Animus, waar hij Proefpersoon 16 ontmoet. Die vertelt hem dat, als Desmond ooit nog wil ontwaken, hij verder moet gaan met het herleven van de herinneringen van zijn voorouder, tot die hem niets meer te vertellen heeft. Dan zal Desmond een Synch Nexus betreden en kan de Animus hem terugsturen.

In 1511 reist Ezio Auditore naar Masyaf, op zoek naar de geheime bibliotheek van Altair, die een bibliotheek verborgen zou hebben. Eenmaal aangekomen ontdekt hij dat de Tempeliers het vroegere hoofdkwartier van de sluipmoordenaars hebben ingenomen, en dat ze eveneens op zoek zijn naar de bibliotheek. Ze nemen Ezio gevangen, maar die ontsnapt en slaagt er in de Tempelierskapitein Leandros te doden. Die vertelt hem dat de vijf sleutels nodig om de bibliotheek te openen verborgen zijn inConstantinopel, en dat de Tempeliers er al één hebben.

Aangekomen in de hoofdstad van het Ottomaanse Rijk, wordt Ezio opgewacht door Yusuf Tazim, de leider van de plaatselijke sluipmoordenaars. Hij vertelt Ezio over de huidige politieke situatie in de stad: De twee zonen van de Sultan ruziën over de opvolging, en van die chaos hebben deTempeliers geprofiteerd om weer aan invloed en macht te winnen, al is het niet duidelijk wie de huidige Grootmeester is. Ezio wordt vrienden met Suleiman, de kleinzoon van de sultan, die vermoedt dat de Tempeliers achter het conflict tussen zijn vader en oom zitten. Samen starten ze een onderzoek. In zijn zoektocht naar de sleutels ontmoet Ezio Sofia Sartor, een Venetiaanse boekhandelaarster. Ze helpt hem met het lokaliseren van de sleutels, en Ezio raakt steeds meer en meer op haar gesteld. Door haar hulp vindt Ezio de vier overblijvende sleutels voor de Tempeliers ze te pakken krijgen.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 513

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter