Assassin’s Creed II

Assassin’s Creed II
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
81.4%
Assassin’s Creed II is een computerspel ontwikkeld door Ubisoft Montreal en is de opvolger vanAssassin’s Creed. Het spel is in Europa uitgegeven op 19 november 2009 voor de Xbox 360 enPlayStation 3. In maart 2010 is Assassin’s Creed II verschenen voor Microsoft Windows. De “strictly limited black edition” die naast een figurine van de hoofdrolspeler, Ezio, Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Assassin’s Creed II is een computerspel ontwikkeld door Ubisoft Montreal en is de opvolger vanAssassin’s Creed. Het spel is in Europa uitgegeven op 19 november 2009 voor de Xbox 360 enPlayStation 3. In maart 2010 is Assassin’s Creed II verschenen voor Microsoft Windows. De “strictly limited black edition” die naast een figurine van de hoofdrolspeler, Ezio, ook een “Conspiracy book”, drie nieuwe bonusmissies en de soundtrack van Jesper Kyd bevat, was reeds na korte tijd door de enorme belangstelling uitverkocht.

In Assassin’s Creed II neemt de speler de rol aan van Ezio Auditore da Firenze, een Italiaanse jonge edelman. Tijdens een interview met Patrice Desilets, de creative director, werd bekendgemaakt dat de familie van de speler gedood is en het spel draait om het wraak nemen op de andere families die hier mee te maken hadden. Het spel speelt zich af in Noord-Italië: Venetië, Florence (vlak vóór en tijdens deFlorentijnse Republiek), het Toscaanse platteland met het stadje San Gimignano, Romagna met de stadForlì, Monteriggioni, Rome en een stukje van de Apennijnen, in de periode 1476-1499 (tijdens deRenaissance), 295 jaar na het eerste spel. Net zoals Assassin’s Creed bevat het spel personages gebaseerd op echte personen, waaronder Leonardo da Vinci, Niccolò Machiavelli, Catherina Sforza,Rodrigo Borgia en Lorenzo I de’ Medici.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 530

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter