Assassin’s Creed: Brotherhood

Assassin’s Creed: Brotherhood
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
80.2%
Assassin’s Creed: Brotherhood is een action-adventurecomputerspel ontwikkeld door Ubisoft voorMicrosoft Windows, PlayStation 3 en Xbox 360. De Europese releasedatum voor dit spel was 19 november2010 voor de consoles, en 18 maart 2011 voor pc in Europa. Het spel is een direct vervolg op Assassin’s Creed II en het verhaal speelt zich vlak na het einde Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Assassin’s Creed: Brotherhood is een action-adventurecomputerspel ontwikkeld door Ubisoft voorMicrosoft Windows, PlayStation 3 en Xbox 360. De Europese releasedatum voor dit spel was 19 november2010 voor de consoles, en 18 maart 2011 voor pc in Europa. Het spel is een direct vervolg op Assassin’s Creed II en het verhaal speelt zich vlak na het einde van Assassin’s Creed II af, met Ezio wederom als de hoofdrolspeler. In tegenstelling tot de vorige twee delen is er in dit spel wel een mogelijkheid totmultiplayer.

Nadat de Tempeliers de schuilplaats van de sluipmoordenaars binnenvielen, zetten Lucy, Shaun, Desmond en Rebecca een nieuwe schuilplaats op in het toevluchtsoord, onder de Villa Auditore inMonteriggioni. Desmond gaat terug in de Animus om de locatie van de appel van het paradijs via Ezio te achterhalen, omdat Lucy ervan overtuigd is dat het de sleutel is die naar de tempels waarover Minerva sprak zal leiden.

Terug in 1499 is Ezio nog steeds overdonderd door wat hij in de Kerker heeft gezien, maar hij verlaat dan snel Rome, samen met zijn oom Mario, om terug te keren naar Monteriggioni. Ezio is ervan overtuigd dat de strijd gestreden is en kijkt vooruit naar een rustig leventje, al is Machiavelli ontstemd dat Ezio Rodrigo Borgia liet leven. De volgende morgen echter wordt het stadje belegerd door Cesare Borgia, de zoon van de paus. Monteriggioni wordt in puin gelegd door de verrasingsaanval, en Mario Auditore sneuvelt. Bovendien maakt Cesare het deel van het paradijs buit en neemt Catherina Sforza als gevangene mee naar Rome. Ezio heeft onmiddellijk spijt dat hij Rodrigo in leven liet, en reist naar Rome om de Tempeliers in het hart te treffen. Hij treft Rome aan als een verloederde stad die kreunt onder het regime van de corrupte Borgia’s, en hij merkt dat de sluipmoordenaars de strijd verliezen. Vastbesloten wil hij samen met Machiavelli het sluipmoordenaarsgilde nieuw leven inblazen, om de strijd aan te gaan tegen zijn nieuwe aartsvijand, Cesare Borgia.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 513

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter