Dead Or Alive 5

Dead Or Alive 5
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70%
Dead or Alive 5 (afgekort tot DOA5) is een vechtspel in de Dead or Alive-serie, ontwikkeld door Team Ninja in partership met Sega AM2 en vrijgegeven door Tecmo Koei tegelijk voor de PlayStation 3 en Xbox 360 in 2012. Het is de eerste Dead or Alive spel om een ​​multi-platform vrijlating sinds Dead or Alive Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Dead or Alive 5 (afgekort tot DOA5) is een vechtspel in de Dead or Alive-serie, ontwikkeld door Team Ninja in partership met Sega AM2 en vrijgegeven door Tecmo Koei tegelijk voor de PlayStation 3 en Xbox 360 in 2012. Het is de eerste Dead or Alive spel om een ​​multi-platform vrijlating sinds Dead or Alive 2 evenals de serie ‘eerste termijn die werd uitgebracht voor de PlayStation 3 hebben.

Dead or Alive 5 functies gast personages uit Sega’s Virtua Fighter vechtspel serie en een aantal nieuwe gameplay mechanics, evenals verbeterde graphics en een meer realistische visuele stijl dan zijn voorgangers. De plot is ingesteld twee jaar na de gebeurtenissen van Dead or Alive 4, het vertellen van de verhalen elkaar in verband brengen van de verschillende personages in verband met de nieuwe DOA toernooi en de voortdurende jacht op het kwaad kloon Kasumi’s.

Het spel kreeg over het algemeen gunstige beoordelingen. Een draagbare en uitgebreide versie voor de PlayStation Vita, getiteld Dead or Alive 5 Plus (gestileerd als Dead or Alive 5+), werd uitgebracht in 2013. Een nieuwe versie, Dead or Alive 5 Ultimate, werd uitgebracht voor de PlayStation 3 en Xbox 360 later in 2013, met een arcade versie te volgen. Een laatste iteratie met de titel Dead or Alive 5 Laatste Ronde werd uitgebracht voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en de PC Steam in 2015.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter