Orde en Chaos Online

Orde en Chaos Online
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
50.2%
Orde en Chaos Online is een fantasy MMORPG video game ontwikkeld door Gameloft voor Windows Phone, iOS en Android-apparaten. Het spel werd uitgebracht voor iOS op 27 april 2011, voor Android op 27 juni 2012 en voor Windows Phone op 10 juli, is 2013. Het spel werd meerdere malen opgemerkt als een van de beste Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Orde en Chaos Online is een fantasy MMORPG video game ontwikkeld door Gameloft voor Windows Phone, iOS en Android-apparaten. Het spel werd uitgebracht voor iOS op 27 april 2011, voor Android op 27 juni 2012 en voor Windows Phone op 10 juli, is 2013. Het spel werd meerdere malen opgemerkt als een van de beste speelbare volledig 3D MMORPG’s op een mobiel platform.

Het spel wordt gespeeld vanaf een 1ste persoon of 3e persoon kijkperspectief. De speler kan zijn / haar uitzicht op afstand en / of perspectief te bewerken met de Pinch en zoom-functie. Beweging wordt gecontroleerd met behulp van een virtuele joystick die is gelegen in de linkerbenedenhoek van het scherm. Bestrijding en besturingselementen zijn toegewezen aan virtuele knoppen die kunnen worden geactiveerd door ze te raken. Spelers kunnen quests te voltooien en te vechten monsters om een level tot een maximum van level 70, die awards talent punten na level 5 voor een talent tree die actieve en passieve vaardigheden biedt. Nivellering een personage kunnen spelers betere wapens en armor te gebruiken. Speciale vaardigheden kunnen worden toegewezen aan knoppen op het scherm, en kan worden geactiveerd door erop te tikken wanneer de speler heeft genoeg moreel, mana of kracht, afhankelijk van de klasse van het personage.

    Gerelateerde berichten

    Heroes of Loot

    Geplaatst door 27 | Android

    De hele back catalogue van solo indie schepper OrangePixel is het ontdekken waard, maar zijn laatste is de beste tot nu toe. Het is een stijlvolle...

    Laat een berichtje achter