Heroes And Castles

Heroes And Castles
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
63.4%
Heroes And Castles is een iOS-game ontwikkeld door Foursaken Media. Het is een Third Person Shooter gestyled Role-Playing Game. Je bent een held belast met de verdediging van het kasteel en de koning van het Kwaade horde. Het spel bevat ook een co-op modus en een versus mode. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Heroes And Castles is een iOS-game ontwikkeld door Foursaken Media. Het is een Third Person Shooter gestyled Role-Playing Game. Je bent een held belast met de verdediging van het kasteel en de koning van het Kwaade horde. Het spel bevat ook een co-op modus en een versus mode.

  Tags: Android iOS

  Gerelateerde berichten

  Heroes of Loot

  Geplaatst door 27 | Android

  De hele back catalogue van solo indie schepper OrangePixel is het ontdekken waard, maar zijn laatste is de beste tot nu toe. Het is een stijlvolle...

  Laat een berichtje achter