S O M A

S O M A
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
60.6%
Soma is een science fiction survival horror game gespeeld vanuit een first-person perspectief. Thomas Grip van Frictional Games aangegeven dat u “geconfronteerd met een aantal vreemde wezens, die elk een uitvoering van een aspect van onze thema’s Soma (gestileerd als SOMA) is een science fiction survival horror game wordt ontwikkeld door Frictional Games. Het zal Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Soma is een science fiction survival horror game gespeeld vanuit een first-person perspectief. Thomas Grip van Frictional Games aangegeven dat u “geconfronteerd met een aantal vreemde wezens, die elk een uitvoering van een aspect van onze thema’s

Soma (gestileerd als SOMA) is een science fiction survival horror game wordt ontwikkeld door Frictional Games. Het zal naar verwachting worden uitgebracht in begin 2015. Het spel zal plaatsvinden op de PATHOS-2, een onderwater afstandsbediening onderzoeksfaciliteit met machines die beginnen met menselijke eigenschappen te nemen

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter