Need for Speed Rivals

Need for Speed Rivals

Introductie

Need for Speed Rivals is een racing game.

Het werd ontwikkeld door Ghost Games en is uitgegeven door Electronic Arts (EA).

Het spel werd voor PlayStation 4 uitgegeven op 15 november 2013 in Noord-Amerika. In Europa was dat op 29 november 2013 en in Japan op 22 februari 2014.

Voor PlayStation 3, Microsoft Windows en Xbox 360 kwam het spel uit op 19 november 2013 in Noord-Amerika. In Australië was dat op 21 november 2013 en in Europa op 22 november 2013.

Voor Xbox One kwam het spel uit op 22 novermber 2013 in Noord-Amerika en in Europa. En in Japan op 4 september 2014

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Playstation 4, Microsoft Windows, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay

Rivals beschikt gameplay enigszins vergelijkbaar met de eerdere Hot Pursuit, met exotische auto’s en high-speed politie achtervolgingen. Spelers nemen de rol van een racer of een Cop, met aan iedere kant van de wet het aanbieden van haar eigen uitdagingen, risico’s en beloningen. Rivals features elf upgradeable gadgets zoals EMP, schokgolven en de mogelijkheid om te bellen in wegversperringen. Het spel speelt zich af in een fictieve locatie bekend als Redview County. Het is een open wereld en heeft meer dan 100 mijl (160 km) van de open weg, groter dan die van 2012’s Most Wanted, maar op dezelfde grootte als Criterion’s Hot Pursuit. De open wereld beschikt over een gelijkaardige set-up naar Most Wanted met verschillende sprongen, snelheidscontroles en unlockable’s, evenals snelkoppelingen die niet op de kaart zijn weergegeven.

Rivals is voorzien van een volledige loopbaan progressie voor zowel Cop en Racer. Wanneer je speelt als een Cop, zijn er drie soorten carrière die gevolgd kan worden -. Patrouille, enforcer, en undercover Progression is door middel van Speedlists voor Racer en opdrachten voor Cop, die sets van doelstellingen, die gevaarlijk rijgedrag te betrekken zijn, manoeuvres, en race klassement. Wanneer de speler een reeks doelstellingen, de player levels up De Autolog-systeem, een competitie-tussen-vrienden-systeem, ontwikkeld door Criterion voor Hot voltooit en ontsluit nieuwe inhoud, en wordt gepresenteerd met een reeks doelstellingen om uit te kiezen. Achtervolging, laat een Opdracht of Speedlist te keren en berichten ze andere spelers om een ​​Speed ​​Wall voor lokale en wereldwijde leaderboards.

Rivalen neemt ook een aantal gameplay stijlen van vroeger Underground titels in de franchise met signalen op esthetische voertuig personalisatie, zoals verf banen, decals, velgen en kentekenplaten en livreien kan worden gewijzigd , evenals prestaties van het voertuig , en diverse Achtervolging Tech gadgets. Met uitzondering van de Aston Martin Vanquish (zie hieronder) , alle voertuigen zijn alleen beschikbaar in zowel racer of de politie variant. Ferrari officieel terug naar de franchise in volle glorie voor het eerst in elf jaar geleden 2002 ’s Hot Pursuit 2 (hoewel ze eerder verscheen in 2009’s Shift als Xbox 360 -exclusieve downloadbare content ) , met de F12berlinetta , 458 Spider , 458 Italia, FF, Enzo en 599 GTO zijnde de Ferrari auto’s te zien in Rivals.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter